«Ειχα την στηριξη της διοικησης σε δυσκολες στιγμες» (video)

Το έπαθλο του winmasters Προπονητή του Μήνα για τον Ιανουάριο απονεμήθηκε στον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Την απονομή έκανε ο Μιχάλης Σεργίου, μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους Προπονητές του Πρωταθλήματος Cyta, οι οποίοι ψηφίζουν κάθε μήνα για το έπαθλο, ενώ συνεχάρη τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και του ευχήθηκε καλή συνέχεια.



Από την πλευρά του ο 41χρονος τεχνικός σημείωσε πως «η βράβευση δείχνει ότι αναγνωρίζεται από τους συναδέλφους η καλή δουλειά που γίνεται, από όλο το τιμ.

Είναι πολύ σημαντικό να σε ψηφίζουν συνάδελφοι και να σε τιμάνε».

Σε ερώτηση σχετική την πίστωση χρόνου που πήρε, απαντάει πως «στην Κύπρο συνηθίζεται να απογοητευόμαστε ή να ενθουσιαζόμαστε πολύ γρήγορα και να κρίνουμε εύκολα. Στην ομάδα μου θεωρώ ότι είχα την στήριξη της διοίκησης σε δύσκολες στιγμές, έτσι μπορέσαμε ως τιμ να δείξουμε τη δουλειά μας και να έρθουν και τα αποτελέσματα».

Αναφορικά με τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνα, δηλώνει ότι «έχει μαζική παρουσία στο γήπεδο στα τελευταία παιχνίδια και έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα. Είμαστε ευτυχείς που η ομάδα μπορεί να δίνει πόντους και καλές εμφανίσεις, ενθουσιάζοντας τον κόσμο ώστε να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας».

Για τη συνέχεια λέει ότι «θα είναι δύσκολη, όπως ήταν από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε. Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Η παραμονή θα κριθεί στο τέλος».

Σε ερώτηση για τη μάχη του πρωταθλήματος, δηλώνει πως «τρεις – τέσσερις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο. Είναι καλές ομάδες. ΑΠΟΕΛ και Απόλλων έχουν ένα μικρό προβάδισμα, υπάρχουν όμως πολλά παιχνίδια ακόμα, και μεταξύ τους, άρα πιστεύω ότι η ομάδα που θα είναι πιο φορμαρισμένη στο τέλος, νομίζω θα πάρει τον τίτλο».

Σχετικά με τη φιλοσοφία του στο ποδόσφαιρο είπε ότι «κάθε προπονητής έχει μια δικιά του φιλοσοφία και βλέπει από άλλη οπτική το ποδόσφαιρο. Εγώ έχω τη δική μου φιλοσοφία, προσπαθώ να είμαι πρώτα απ’ όλα σωστός έναντι των ποδοσφαιριστών, της διοίκησης και του κόσμου. Απ’ εκεί και πέρα, έχω κάποιες ιδέες ποδοσφαιρικές τις οποίες θέλω να περάσω στο μυαλό των ποδοσφαιριστών μου, ώστε να αποδίδουν καλύτερα τόσο οι ίδιοι όσο και η ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα