Εγκαινιάστηκε η Παλαίπαφου που συνδέει την Ικάρων με τη Λεωφόρο Αγ.Αναργύρων

Ακόμη ένα έργο που βελτιώνει και αναβαθμίζει το ιδικό δίκτυο της Πάφου ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην κυκλοφορία.

Το πρωί, ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος εγκαινίασε τη νεοδημιουργηθείσα οδό Παλαιπάφου, με την οποία συνδέεται η οδός Ικάρων με την Λεωφόρο Αγίων Αναργύρων, ενισχύοντας έτσι τη συνδεσιμότητα της Κάτω Πάφου με το κέντρο της πόλης.

Μιλώντας κατά την τελετή, ο Δήμαρχος Πάφου σημείωσε ότι και τα μικρότερα έργα έχουν τη σημασία τους, αφού βελτιώνουν τη λειτουργικότητα της πόλης και αναβαθμίζουν τις γειτονιές.

Με την ολοκλήρωση του οδού Παλαιπάφου και

την επικείμενη κατασκευή της οδού Σωτηράκη Μαρκίδη, ανέφερε ο κ. Φαίδωνος, προσφέρεται μία ακόμη εναλλακτική επιλογή στους οδηγούς που κινούνται από την καρδιά της Κάτω Πάφου προς το κέντρο της πόλης.

Επεσήμανε ότι το νέο αυτό έργο συμβάλλει στην αναβάθμιση ολόκληρης της περιοχής, για την οποία καταγράφεται ήδη ζωηρό επενδυτικό ενδιαφέρον και υπογράμμισε ότι με την άμεση δενδροφύτευση του δρόμου και την επικείμενη μετακίνηση του παράνομου καταφυγίου ζώων, η περιοχή της Λεωφόρου Αγίων Αναργύρων θα αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο.

Ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε επίσης στα μεγάλα οδικά και εξωραϊστικά έργα της πόλης που ξεκινούν σύντομα, όπως η αναβάθμιση της Λεωφόρου Ελλάδος, οι αναπλάσεις στο Αναβαργός, στο Νότιο Παραδοσιακό Εμπορικό Κέντρο, στο τέλος της Αποστόλου Παύλου, στην περιοχή της Παναγίας Θεοσκέπαστης, και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, έργα με τα οποία η Πάφος θα καταστεί ακόμη πιο ελκυστική και λειτουργική.

Keywords
Τυχαία Θέματα