«Έφυγε» ένας από τους πιο πιστούς οπαδούς της Ατλέτικο

Ο άνθρωπος που κράτησε πρώτος από όλους στα χέρια του ένα εισιτήριο διαρκείας της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Χοσέ Λουίς Ροδρίγκες, έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 91 του χρόνια...

Ήταν νωρίς σήμερα το μεσημέρι όταν οι καρδιές όλων των φίλων της Ατλέτικο Μαδρίτης πάγωσαν ταυτόχρονα. Ήταν η στιγμή που η ομάδα ανακοίνωσε το θάνατο του Χοσέ Λουίς Ροδρίγκες. Του ανθρώπου που πρώτος, μαζί με τον πατέρα και όλη του την οικογένεια, πίσω στο 1933 γράφτηκαν ως μέλη στη «ροχιμπλάνκα» οικογένεια αγοράζοντας τα πρώτα εισιτήρια

διαρκείας που πουλήθηκαν ποτέ.

Από τότε και για 84 αδιάκοπα χρόνια, ο Χοσέ Λουίς, δεν έπαψε να είναι στο πλευρό της Ατλέτικο. Το πρώτο του διαρκείας, εκείνο που πήρε το 1933, βρίσκεται στο μουσείο της ομάδας.

Ο Χοσέ Λουίς ήταν από εκείνους που έζησαν το «Metropolitano» στο Βαγιέκας, το «Καλδερόν» για πέντε ολόκληρες δεκαετίες και έδινε την ψευδαίσθηση ενός μικρού αγοριού που ερωτεύεται, όταν είδε το νέο γήπεδο της ομάδας, «Wanda Metropolitano». Πάντα πιστός, πάντα μοναδικός.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Χοσέ Λουίς Ροδρίγκες (12/02/1926), μέλος της ομάδας της Μαδρίτης, έφυγε από τη ζωή. Ο σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο ειλικρινή του συλλυπητήρια για το θάνατο του πρώτου εκπροσώπου των οπαδών μας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, εκφράζουμε τα εγκάρδια συλλυπητήριά μας σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του και τους φίλους του. Ο σύλλογος, ο πρόεδρος, ο διευθύνων σύμβουλος και το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουμε τη βαθύτατη συμπάθειά μας σε ολόκληρη την οικογένεια του Χοσέ Λουίς Ροδρίγκες, του αριθμού μας 1. Είθε να αναπαυθεί ειρηνικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα