Έφυγαν με "διπλό" απο το St.Mary's οι «λύκοι»

Με ανατροπή μέσα σε 14 λεπτά στο δεύτερο μέρος, η Γουλβς πήρε εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και επιβλήθηκε 2-1 της Σαουθάμπτον στο St.Mary's, με το σύνολο του Χάζενχουτλ να μετράει έξι σερί ήττες στο πρωτάθλημα!

Με τον Ντάνι Ινγκς να σκοράρει ξανά και μάλιστα να πετυχαίνει εντυπωσιακό γκολ στο 25ο λεπτό με το σουτ στην κίνηση από την σέντρα του Άρμστρονγκ, η Σαουθάμπτον μετουσίωσε την υπεροχή της και είχε και το προβάδισμα απέναντι σε μια τρομερά νωχελική Γουλβς.

Η ομάδα του Νούνο Σάντο αδυνατούσε ν' αντιδράσει

και να παρουσιάσει ανταγωνιστική εικόνα στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, κάτι που διαφοροποιήθηκε άμεσα στο δεύτερο μέρος.

Οι «λύκοι» ανέβηκαν στο γήπεδο και στο 52' ο Μπέρτραντ έκανε χέρι στην περιοχή, με αποτέλεσμα η μπάλα να στηθεί στην άσπρη βούλα για τους φιλοξενούμενους στο St. Marys' και ο Ρούμπεν Νέβες να ευστοχήσει για να κάνει το 1-1. Η Γουλβς ολοκλήρωσε την επαναφορά της στο παιχνίδι στο 66ο λεπτό, με τον Πέδρο Νέτο από δεξιά να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στον Βέστεργκαρρντ, να του παίρνει την εσωτερική και από πολύ πλάγια θέση να πλασάρει σωστά για το 2-1, που ήρθε με εντυπωσιακό γκολ!

Το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε την 6η διαδοχική ήττα των «αγίων» στην Premier League και το γεγονός πως από την έναρξη της περασμένης σεζόν, η Σαουθάμπτον είναι η ομάδα που έχει τους περισσότερους χαμένους βαθμούς, σε ματς που είχε βρεθεί μπροστά στο σκορ κόντρα στην Γουλβς.

Πηγή gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα