Η Μπάγερν ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Ουπαμεκανό

Η Μπάγερν ανακοίνωσε ότι ο Νταγιότ Ουπαμεκανό θα είναι παίκτης των Βαυαρών από την 1η Ιουλίου του 2021, με τον 22χρονο Γάλλο να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2026.

Μία μεγάλη μεταγραφή επισημοποίησε η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Νταγιότ Ουπαμεκανό, ο οποίος γίνεται κάτοικος Allianz Arena από την 1η Ιουλίου του 2021. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε συμβόλαιο που έχει διάρκεια
έως το 2026.

Οι νταμπλούχοι Γερμανίας και πρωταθλητές Ευρώπης έπεισαν τον 22χρονο Γάλλο στόπερ να δεχτεί την πρότασή τους, απορρίπτοντας ταυτόχρονα εκείνες που έλαβε τα τελευταία 24ωρα από τις Τσέλσι και Λίβερπουλ, και θα ανήκει στο δυναμικό της με το που ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με τους ταύρους.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, η ομάδα του Μονάχου θα καταβάλει στην Λειψία το ποσό που όριζε η ρήτρα του συμβολαίου του Ουπαμεκανό, που είναι ύψους 42.500.000 ευρώ.

"Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να αποκτήσουμε τον Νταγιότ Ουπαμεκανό. Ο Νταγιότ θα είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας τα επόμενα χρόνια", σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Ο 22χρονος Γάλλος την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 26 εμφανίσεις με την φανέλα της Λειψίας, έχει σκοράρει ένα γκολ και έχει μοιράσει και μία ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα