Στα κατεχόμενα για τα πανηγύρια της ντροπής ο Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στα κατεχόμενα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος θα παραστεί στα πανηγύρια των κατοχικών αρχών για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής του 1974.

Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι είχε γίνει γνωστό πως ο Τούρκος Πρόεδρος θα έφθανε στα κατεχόμενα με απευθείας πτήση από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για απευθείας πτήση.

Ίδιες πηγές αναφέρουν στο SigmaLive ότι το αεροσκάφος του Τούρκου Πρόεδρου μπήκε σε τουρκικό FIR και

άλλαξε σχέδιο πτήσης και προσγειώθηκε στα κατεχόμενα. 

Κατά την άφιξη του Τούρκου Προέδρου, παρόντες ήταν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ο λεγόμενος πρόεδρος της βουλής Ζορλού Τορέ, ο λεγόμενος πρωθυπουργός Ουνάλ Ουστέλ, ο 3ος Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, ο λεγόμενος πρέσβης της Τουρκίας στην κατεχόμενη Λευκωσία Μετίν Φεϊζίογλου, ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος  (CTP) Τουφάν Έρχουχμαν, λεγόμενοι υπουργοί, Υπουργοί της Τουρκίας και άλλοι «υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι».

Ο Έρντογαν,  ο οποίος ήρθε κατεχόμενα για μονοήμερη επίσκεψη μετά τις τριήμερες επίσημες επαφές του στις χώρες του Κόλπου, θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων του νέου παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου, σε τελετή στο Μνημείο Ατατούρκ στην κατεχόμενη Λευκωσίας καθώς και στην στρατιωτική παρέλαση.

Ο Έρντογαν θα συναντηθεί επίσης με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη  Ερσίν Τατάρ και αναμένεται να αναχωρήσει από τα κατεχόμενα απόψε.

Pesident @RTErdogan did not depart Abu Dhabi on his B747. He boarded a

Keywords
Τυχαία Θέματα