Ευχάριστα νέα για Φιρμίνο

Ευχάριστα νέα προκύπτουν στη Λίβερπουλ σχετικά με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και τη συμμετοχή του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός προπονήθηκε κανονικά στη σημερινή προπόνηση στην Μαρμπέγια, εκεί όπου οι Reds πραγματοποιούν μίνι προετοιμασία.

Ο Φιρμίνο έχασε τα τελευταία τρία παιχνίδια της Λίβερπουλ (σ.σ. τους αγώνες πρωταθλήματος με Νιούκαστλ και Γουλβς, καθώς και

τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα) λόγω μυικού τραυματισμού, ωστόσο δείχνει ότι θα προλάβει τον τελικό με τους «πετεινούς».

Τις τελευταίες ημέρες ο Φιρμίνο συνεργάζεται με το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ για την αποκατάστασή του, προκειμένου να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και στο 100% της ετοιμότητάς του. Όμως, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο αγγλικός σύλλογος αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η επανένταξή του στο κανονικό πρόγραμμα θα γίνεται «προσεκτικά» υπό την επίβλεψη των γιατρών των «κόκκινων», «... με εξειδικευμένα προγράμματα που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευχάριστα, Φιρμίνο,efcharista, firmino