ΕΔΕΚ προς ΕΛΑΜ: Απαντήστε αν έχετε φυγόστρατους στην ηγεσία

Η ΕΔΕΚ καλεί σε ανακοίνωση της το ΕΛΑΜ να τοποθετηθεί αν αληθεύουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί φυγοστρατίας των ηγετικών του στελεχών.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αναμένουμε από την ηγεσία του ΕΛΑΜ δημόσια να τοποθετηθεί εάν αληθεύουν ή όχι

τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί φυγοστρατίας των ηγετικών στελεχών του.

Οι πληροφορίες, οι οποίες το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί φυγοστρατίας των ηγετικών στελεχών του ΕΛΑΜ, είναι πάρα πολύ σοβαρές, εάν και εφόσον είναι ακριβείς.

Γι’ αυτό και αναμένουμε από την ηγεσία του ΕΛΑΜ δημόσια να τοποθετηθεί εάν αληθεύουν ή όχι».

Υπενθυμίζεται ότι το όλο ζήτημα περί φυγοστρατίας ή καλύτερα της μη παρουσίασης πολιτικών προσώπων στην εφεδρεία άρχισε μετά από έκθεση του Γενικού Ελεγκτή στην οποία γινόταν αναφορά σε εκπρόσωπο Τύπου κοινοβουλευτικού κόμματος.

Μετά την δημοσιοποίηση της σχετικής έκθεσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα παραδέχτηκε ότι η εν λόγω αναφορά αφορούσε τον ίδιο.

Ωστόσο, ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε σχόλιο του στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε ότι το εύρημα της έκθεσης δεν αφορούσε τον Δημήτρη Δημητρίου.

Αποτέλεσμα τούτου ήταν να ξεκινήσει μια παραφιλολογία για το ποιο είναι εν τέλει το πολιτικό πρόσωπο (εκ. Τύπου κόμματος) που δεν παρουσιάζεται στην εφεδρεία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη, προχώρησε τις επόμενες ημέρες σε ανακοίνωση στην οποία εξηγούσε ότι η αναφορά του Γενικού Ελεγκτή δεν αφορούσε τον ίδιο για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπηρέτησε κανονικά την θητεία μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά την διάρκεια της θητείας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα