«Έχουμε προσθέσει ακόμη ένα ντέρμπι» (ηχητικό)

Για το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Άρη αλλά και για το ντέρμπι με την Ομόνοια μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό:

Για το αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη: «Φαίνεται πως ο ΑΠΟΕΛ με τα περισσότερα κύπελλα προσπαθεί να επιβεβαιώσει πως είναι πάντα ανοικτά τα αποτελέσματα του κυπέλλου και να βάζει δύσκολα στον εαυτό του».

«Μπορεί να

χαρακτηριστεί δίκαιο το αποτέλεσμα. Κάναμε μια εμφάνιση μέτρια σε σχέση με τις προηγούμενες. Έγινε μεγάλο rotation, και κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα».

«Μπορούμε να πούμε πως έχουμε προσθέσει ακόμη ένα ντέρμπι στους αγώνες μας».

«Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να πάμε στο Τσίρειο και να πάρουμε την πρόκριση».

«Θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Υπάρχει και δεύτερη ευκαιρία».

«Ο προπονητής ήθελε να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης».

«Χάσαμε τον Αντωνιάδη με κάκωση στην ωμοπλάτη. Αμφίβολος παραμένει ο Καβενάγκι αφού νιώθει ενοχλήσεις».

Για το ενδιαφέρον της Παρτίζαν για τον Καβενάγκι: «Η απόσταση από το ξενοδοχείο στα γραφείο του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο είναι ελάχιστα χιλιόμετρα και θα γνωρίζαμε αν υπήρχε κάτι. Χαριτολογώντας η Παρτίζαν να δεν κάνω λάθος έχει πάρει όλους τους επιθετικούς του πρωταθλήματος».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Για να είμαστε σοβαροί θα πρέπει να κοιτάζουμε αγώνα με αγώνα. Είναι ένα παιχνίδι που πέραν από την βαθμολογική του σημασία έχει και άλλες ιδιαιτερότητες. Και οι δυο ομάδες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Βρισκόμαστε στην κορυφή και εκεί θέλουμε να μείνουμε. Θέλουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα