Βαρωσιώτικη μάχη για την τετράδα

Τρεις αγώνες για την 13η αγωνιστική – Τη Δευτέρα Ομόνοια – Παφιακός.

Τρεις αγώνες θα γίνουν την Παρασκευή στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών, αφού το ντέρμπι της αγωνιστικής Ομόνοια – Παφιακός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στις 20:00. Στους αγώνες της Παρασκευής ξεχωρίζουν οι αγώνες Αναγέννηση Δ. – Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωσις – ΑΠΟΕΛ

με δεδομένο ότι οι δυο Βαρωσιώτικες ομάδες διεκδικούν την τέταρτη θέση, ενώ στο Αθλητικό Σπύρος Κυπριανού η Pokka ΑΕ Καραβά φιλοξενεί τον Καποδίστριας Εθνικό Λατσιών. Οι τρεις αγώνες αρχίζουν στις 20:00. Αναλυτικά:

Γήπ. Δερύνειας: Αναγέννηση Δ. – Νέα Σαλαμίνα

Φαινομενικά μοιάζει το πλέον ενδιαφέρον ζευγάρι της Παρασκευής. Οι δυο ομάδες μπορούν να προσφέρουν πολύ καλό θέαμα κάτι που έδειξαν στα μέχρι στιγμής παιχνίδια τους. Η Νέα Σαλαμίνα δίνει τεστ τετράδας ενώ η Αναγέννηση θα προσπαθήσει στην έδρα της να πάρει τη νίκη.

Οι Δερυνειώτες που βασίζονται σε νεαρούς παίκτες και τον πολύ καλό Αρμενάκη όπως έδειξαν στον αγώνα με την Ομόνοια βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και μπορούν στην έδρα τους να πάρουν το τρίποντο. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» μετά από διάλειμμα μιας εβδομάδας μπαίνουν σε ένα δύσκολο τριήμερο αγώνων αφού την Παρασκευή ταξιδεύουν στη Δερύνεια και τη Δευτέρα αντιμετωπίζουν σε εξ αναβολής αγώνα για την 12η αγωνιστική στο ντέρμπι την Pokka ΑΕ Καραβά. Ο Αυστραλός κόουτς Λουκ Ρέινολτς δούλεψε με τους παίκτες του την εβδομάδα που πέρασε και θα αναμένει την αντίδρασή τους στα δυο σερί παιχνίδια.

Θεμιστόκλειο: Ανόρθωσις – ΑΠΟΕΛ

Θα μπορούσε να ήταν ντέρμπι τετράδας, αλλά τα τελευταία αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ έφεραν την οπισθοχώρηση των «πορτοκαλί» και τους έθεσαν εκτός τετράδας, με συνέπεια η Διοίκηση να αποφασίσει την αποδέσμευση των τριών ξένων. Το γεγονός αυτό φέρνει την Ανόρθωση ως φαβορί για τη νίκη.

Η Ανόρθωσις τις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζεται ανεβασμένη με συνέπεια τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας που της έδωσε ώθηση για την τετράδα. Οι «κυανόλευκοι» του Μάριου Κοντού θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους με στόχο την κατάκτηση της τέταρτης θέσης.

Το ΑΠΟΕΛ πάει στη Λεμεσό με στόχο μια πολύ καλή εμφάνιση και να αποκτήσουν εμπειρίες οι νεαροί του παίκτες που χρησιμοποιεί ο κόουτς Μίμης Παμπακάς στους τελευταίους αγώνες. Στόχος των «πορτοκαλί» να επαναλάβουν την εμφάνιση που έκαναν στον επαναληπτικό των προημιτελικών του Κυπέλλου όπου παίζοντας με ξένους βέβαια κέρδισε με 3-2 σετ.

Σπύρος Κυπριανού: Pokka ΑΕ Καραβά – Καποδίστριας Εθνικός Λατσιών

Η Pokka ΑΕ Καραβά αποτελεί το μεγάλο φαβορί του αγώνα αφού υπερέχει σε όλους τους τομείς, ενώ η νίκη απέναντι στον Καποδίστριας Εθνικό κρίνεται επιτακτική για την ομάδα του Χόρχε Καννεστράτσι ώστε να μειώσει τις αποστάσεις από τη δεύτερη θέση με δεδομένο ότι τη Δευτέρα θα γίνει το ντέρμπι Ομόνοια – Παφιακός.

Η ομάδα του Καραβά θα προσπαθήσει στον αγώνα της Παρασκευής να πάρει τη νίκη δίνοντας την ευκαιρία σε παγκίτες να αγωνιστούν ενόψει και του ντέρμπι της Δευτέρας με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Καποδίστριας Εθνικός Λατσιών πάει στη Λεμεσό με στόχο και πάλι μια καλή εμφάνιση όπως στα πλείστα παιχνίδια. Η τεχνική ηγεσία θα δώσει την ευκαιρία σε όσους περισσότερους παίκτες να αγωνιστούν.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. – Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ Γηπ. Δερύνειας, ώρα: 20:00

Διαιτητές: Ν. ΕΥΓΕΝΙΟY – Α. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Επόπτες: Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σημειωτής: Μ. ΚΑΣΙΟΥΡΗ -Β. Σημειωτής: ΜΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΕΚΑΡΑΒΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. Γηπ. Σπ. Κυπριανού, ώρα: 20:00

Διαιτητές: Ν. ΣΙΑΠΑΝH – Μ.ΑΝΤΩΡΚΑΣ

Επόπτες: Π. ΚΑΥΚΑΛΙΑΣ – Α. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σημειωτής: Π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ -Β. Σημειωτής: Δ.ΠΕΤΡΟΥ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΑΠΟΕΛ Γηπ. Θεμιστόκλειο, ώρα: 20:00

Διαιτητές: Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟY – Σ. ΣΕΡΓΙΟY

Επόπτες: Ι. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ – Γ. ΠΑΥΛΟΥ

Σημειωτής: Μ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ -Β. Σημειωτής: Ε.ΣΙΑΠΑΝΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα