Έχει ν' ανέβει ένα βουνό

Η Ανόρθωση παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στον πρώτο ημιτελικό με την Ομόνοια στην έδρα της, έχασε δίκαια από μία ανώτερη ομάδα όπως ήταν αυτή του Λένον και τώρα θα τρέξει για τον... επαναληπτικό.

Το σκορ δίνει σαφές προβάδισμα στους «πράσινους», βάζοντας δύσκολα στην ομάδα της Αμμοχώστου σε μία χρονιά που θέλει τον τίτλο, αλλά και να υπερασπιστεί αυτόν που κατέκτησε την περσινή σεζόν. Το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια δεν πήρε αυτό που ήθελε απέναντι σε ένα γεμάτο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τα λάθη της άμυνας να της στοιχίζουν άλλο ένα φετινό παιχνίδι. Τώρα πρέπει να... τρέξει

για τη ρεβάνς της 4ης Μαΐου.

Έχει ν' ανέβει ένα βουνό η ομάδα της Αμμοχώστου και το χειρότερο είναι ότι με τη χθεσινοβραδινή εμφάνιση έδειξε ότι δεν μπορεί να το… γυρίσει. Οι συγκυρίες δεν είναι στα υπέρ της, ο επαναληπτικός του ΓΣΠ θα χρειαστεί μεγάλη υπέρβαση και μόνο με ποδοσφαιρικό εγωισμό μπορεί να επιτευχθεί κάτι. Το δυσάρεστο για τον Γεωργιανό τεχνικό τη φετινή σεζόν είναι ότι όχι μόνο θα δυσκολευτεί να σκοράρει 2-3 τέρματα προς την εστία του Φαμπιάνο, αλλά και η ευάλωτη άμυνα που διαθέτει δυσκολεύει ακόμη πιο πολύ το έργο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα