Έχει ανεβάσει κατά πολύ την ένταση ο Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει ανεβάσει κατά πολύ την ένταση στις προπονήσεις της ομάδας, σε αντίθεση με τις πρώτες 20 ημέρες της παρουσίας του στο Κορωπί.

Ο Λάζλο Μπόλονι τις τελευταίες ημέρες έχει βγάλει το... λάδι στους παίκτες του. Ο Ρουμάνος προπονητής έχει αλλάξει... άρδην την προπόνηση του τριφυλλιού σε σχέση με τον Ντάνι Πογιάτος.

Ο

Μπόλονι τις πρώτες 20 ημέρες του ως προπονητής του τριφυλλιού δεν είχε ανεβάσει πολύ τον ρυθμό,καθώς η ομάδα είχε συνεχόμενα παιχνίδια και έπρεπε να είναι... φρέσκια. 

Στο διάστημα αυτό της διακοπής όμως όλα αυτά έχουν αλλάξει. Ο Ρουμάνος έχει ανεβάσει την ένταση όσο δεν πάει. Όλες οι προπονήσεις του τις τελευταίες ημέρες περιέχουν αρκετό... τρέξιμο, ασκήσεις με μπάλα και τελειώματα.

Σε όλα αυτά μπορούμε να προσθέσουμε και τα δύο... διπλά που έπαιξαν οι πράσινοι τις τελευταίες δύο ημέρες (Πέμπτη φιλικό με Απόλλωνα/ Σάββατο οικογενειακό διπλό).

Η αλλαγή προσέγγισης είναι ξεκάθαρη, ο Μπόλονι έχει ανεβάσει την ένταση στον... θεό και όποιος αντέξει. Φυσικά όλα αυτά γίνονται με σκοπό να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση της ομάδας, κομμάτι στο οποίο οι πράσινοι έχουν σοβαρό πρόβλημα.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα