Έχασε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ

Σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό κι έχασε την ευκαιρία να "ψαλιδίσει" τη διαφορά από τη δεύτερη θέση. Αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο ο Γκάρι Ροντρίγκες, ακυρώθηκε γκολ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

O ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κι έλεγξε το ρυθμό, αλλά ο Λεδαδειακός

έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό με τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο έμπειρος επιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας του "Δικεφάλου", όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε μακριά από την εστία του Ρόμπιν Όλσεν.

Οι παίκτες του Ίγκορ Τούντορ κυκλοφόρησαν την μπάλα και προσπάθησαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των Βοιωτών με μακρινά σουτ, τα οποία δεν ανησύχησαν τον Παναγιώτη Τσιντώτα. Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την απόδοσή τους κι είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές με τον Μάντζιο, οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες, αφού ο Όλσεν μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Με το... καλησπέρα στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έχασε μία τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά η κεφαλιά του Στέφανου Αθανασιάδη, από το ύψος της μικρής περιοχής, πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Τσιντώτα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί κυρίως μέσω στημένων φάσεων να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων και τον ΠΑΟΚ να κυκλοφορεί με ηρεμία την μπάλα έως ότου βρεθεί μία "χαραμάδα" προς την αντίπαλη περιοχή.

Στο 68' ο Τούντορ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προκειμένου να δώσει επιθετική ώθηση στην ομάδα του. Ο "Δικέφαλος" κυνήγησε το πολυπόθητο γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους χώρους και δεν άφησαν περιθώρια... αισιοδοξίας. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπερμπάτοφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, αλλά ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ακύρωσε το γκολ καταλογίζοντας φάουλ του Βούλγαρου πάνω στον Τριποτσέρη.

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Στάθης, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Ουόν, Νικολάου, Μουλόπουλος, Γιακουμάκης (94' Τόπι), Μίνγκας (86' Γιάχιτς), Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι (77' Καψάσκης).

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζιόλης, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Σάμπο (80' Πέλκας), Λέοβατς, Ροντρίγκες (46' Μυστακίδης), Μακ, Αθανασιάδης (68' Μπερμάτοφ).

Keywords
Τυχαία Θέματα