Τιμούρ: Είμαστε έτοιμοι για όλα (video)

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε ότι ο ΑΠΟΕΛ στην συνέχεια θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί καλύτερος για να υλοποιήσει τους στόχους του.



«Για μας αυτό που είχε μεγάλη σημασία ήταν η νίκη μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα. Είχε φρεσκάδα που δεν είχαμε εμείς. Καταλαβαίνω απόλυτα τους παίκτες μου που τους προηγούμενους τρεις μήνες έπαιξαν ολόκληρο πρωτάθλημα. Συν τα γνωστά προβλήματα που δεν βοηθούν

την ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ έχει μάθει με αυτά και θα προσπαθήσει να πάρει αυτό που θέλει. Θέλαμε να πάρουμε τους βαθμούς και αυτό πετύχαμε. Βλέπουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε όπως πρέπει διότι αυτό χρειάζεται η ομάδα. Μας περιμένουν δύο πολύ δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι για να πάρουμε το απόλυτο. Καλή συνέχεια στον Νίκο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλα είναι δύσκολα. Καμία μεγάλη ομάδα δεν κέρδισε εύκολα αυτή την αγωνιστική. Αυτό που μετρά στο τέλος είναι οι βαθμοί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τους καταλαβαίνω. Αυτό που χρειάζεται είναι η ξεκούραση. Μέχρι τον Ιανουάριο υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια. Μετά τις γιορτές είναι ερωτηματικό το πως θα γυρίσουν οι παίκτες, όμως είναι επαγγελματίες. Πρέπει να επωφεληθούμε για να είμαστε ορεξάτοι όταν επιστρέψουμε. Είναι δύσκολο, όμως πρέπει να σκεφτούμε ότι μόνο το ΑΠΟΕΛ παίζει συνεχόμενα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Είναι εύκολο να ετοιμάζεις ομάδα για μια βδομάδα. Το ΑΠΟΕΛ είναι κόκκινο πανί με την καλή έννοια, γιατί είναι πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια και όλοι θέλουν να πάρουν βαθμολογικό όφελος. Ξέρουμε τις δυσκολίες όμως είμαστε έτοιμοι για όλα».

Για ενίσχυση:

«Θα δείξει. Η ομάδα θα ενισχυθεί. Όσους παίκτες δικαιούμαστε θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα