Έχασε έδαφος η Ομόνοια

Με ήττα άρχισε την προσπάθεια της στα play-off του πρωταθλήματος η Ομόνοια. Οι πράσινοι ηττήθηκαν από την ΑΕΚ με 2-1 μέσα στο ΓΣΖ και μαζί με το βαθμολογικό κέρδος έχασαν και μια θέση αφού υποχώρησαν από την 3η στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Είναι γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα υστέρησαν σήμερα σε αγωνιστική απόδοση αλλά και πάλι η ΑΕΚ δεν ήταν και καλύτερη από την ομάδα του Κώστα

Καϊάφα. Ωστόσο η ομάδα του Κριστιανσεν πήρε την ουσία και πλέον είναι μόνη στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα πλήρωσαν για ακόμη μια φορά λάθος στην άμυνα τους έστω και να ο Μυτίδης ήταν οριακά μπροστά και σε θέση οφ-σαιντ. Ακόμη και στο πρώτο γκολ της ισοφάρισης ο Μουρίγιο ήταν μόνος στο δεύτερο δοκάρι και δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να φέρει τον αγώνα στα ίσια σε ένα σημείο του παιχνιδιού που πλήγωσε τους πράσινους. Γιατί άλλο να πήγαινε στα αποδυτήρια η ομάδα του Κώστα Καϊάφα με το 1-0 υπέρ της και άλλο με το 1-1.

Όπως και να έχουν τα δεδομένα, η ουσία είναι πως οι πράσινοι του Κώστα Καϊάφα έχασαν έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Υπάρχουν ακόμη εννέα ντέρμπι στο πρωτάθλημα και σίγουρα κάθε απώλεια θα μετρά διπλά. Το στοίχημα για τους ποδοσφαιριστές του Κύπριου τεχνικού είναι να μην χάσουν άλλους αδικαιολόγητους βαθμούς ούτως ώστε να βρεθούν πιο κοντά στον στόχο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα