«Η ομάδα που έκανε λιγότερα λάθη πήρε τη νίκη» (βιντεο)

Για τη σημασία της νίκης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΚ Τόμας Κριστιάνασεν, που πλέον όπως δήλωσε αυτός και οι ποδοσφαιριστές του βλέπουν τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Κρίστιανσεν: Ευχαριστώ καταρχάς τον κόσμο Μας στήριξε με τα τραγούδια και τη κίνηση του, ειδικά στο τέλος, μετά το 2-1. Επιστρέφοντας στο παιχνίδι, ήταν ένα ματς με μεγάλο σεβασμό. Η Ομόνοια παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό με επικίνδυνους παίκτες και καλή ομάδα. Η ομάδα που έκανε λιγότερα λάθη πήρε τη νίκη. Όπως ξεκίνησε το παιχνίδι, δεν ελέγξαμε

όπως θέλαμε, δεχθήκαμε ένα γκολ. Ήταν σημαντικό για μας που ισοφαρίσαμε στο τέλος. Από το 2-1 και μετά, όπως είπε και ο συνάδελφος δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Ξέραμε πως θα ψάξουν με μακρινές μπαλιές το δεύτερο γκολ, έτσι ήταν σημαντικό να μην κάνουμε λάθη. Από εκείνο το σημείο, όταν παίρναμε τη μπάλα, τη χάναμε πολύ εύκολα και δίναμε στην Ομόνοια την ευκαιρία να ανανεώνει τις επιθέσεις της. Πήραμε 3 βαθμούς κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και σκεφτόμαστε τον Απόλλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα