Εμπόδιο από «Μπάρτσα» για Περπέρογλου!

Ο Στράτος Περπέρογλου φεύγει από την Εφές αλλά δεν αποτελεί εύκολη περίπτωση για Ολυμπιακό, καθώς έχει δελεαστική πρόταση στα χέρια του από Μπαρτσελόνα.

Μόνο δεδομένο δεν πρέπει να θεωρείται ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό από τον οποίο αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι. Πρόκειται για υπόθεση που παρουσιάζει δυσκολίες για

τους πρωταθλητές Ελλάδος που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να το ντύσουν και πάλι στα ερυθρόλευκα.

Ο παίκτης δεν τους κλείνει την πόρτα και έχει φανεί εδώ και μέρες ότι βλέπει με… θετικό μάτι το να επιστρέψει στον Πειραιά. Σήμερα ή αύριο θα του κάνει επίσημη πρόταση η πρώην ομάδα του. Ωστόσο, είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας και με αυτόν τον τρόπο γίνεται πιο δύσκολο το έργο της.

Μια από αυτές είναι η Μπαρτσελόνα, που φέρεται να του ‘χει κάνει δελεαστική πρόταση και σύμφωνα με το «Eurohoops.net» οι δύο πλευρές δεν απέχουν πολύ από το να τα βρουν. Αν τελικά πάει στους Καταλανούς ο 31χρονος φόργουορντ θα συναντήσει και τον πρώην παίκτη του Άρη, Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Παράλληλα, υπάρχει η φήμη ότι θα κάνει κίνηση και η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία είναι στον όμιλο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα και οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα