Παίρνει Γκέτσε, δίνει Βιδάλ η Γιουβέντους

Αντίστροφες διαδρομές για τους Αρτούρο Βιδάλ και Μάριο Γκέτσε. Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ η Γιουβέντους θα δώσει στην Μπάγερν Μονάχου τον Χιλιανό διεθνή μέσο και θα πάρει από την ομάδα της Βαυαρίας τον Γερμανό άσο, σκόρερ στον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας κόντρα στην Αργεντινή.



Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Πεπ Γκουαρντιόλα, θέλει στο Μόναχο τον Βιδάλ και ο εκπρόσωπος του Χιλιανού

διεθνή, Φερνάντο Φελίτσεβιτς, βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας για να επιταχύνει τις εξελίξεις. Η Γιουβέντους αποτιμά την αξία του σε περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο ρόστερ της Μπάγερν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που θα ήθελε πολύ ο τεχνικός της «κυρίας», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: ο 23χρονος Μάριο Γκέτσε, ο οποίος έχει κακή σχέση με τον Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Gazzetta dello Sport» η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου, και το μόνο που απομένει για τη μεταγραφή είναι να τα βρει με τον 23χρονο διεθνή άσο. Η ιταλική ομάδα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Γκέτσε, μια μεταγραφή που αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση των Πίρλο και Τέβες από το Τορίνο. Οι «μπιανκονέρι» έχουν ήδη αποκτήσει τους Μάριο Μάντζουκιτς από την Ατλέτικο Μαδρίτης και Σάμι Κεντίρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Keywords
Αναζητήσεις
γκετσε στην γιουβε, ο γκετσε στην γιουβεντους
Τυχαία Θέματα