Έ-χ-ασε την ευκαιρία η Μίλαν

Η Μίλαν προηγήθηκε και η Φιορεντίνα βρέθηκε να παίζει με δέκα, όμως οι Rossoneri δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη και έφυγαν με το 1-1 από το Artemio Franchi.

Ο Στέφανο Πιόλι έτυχε αποθεωτικής υποδοχής στην έδρα της πρώην ομάδας του, όμως η δική του Μίλαν παρά τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν υπέρ της, δεν κατάφερε να κρατήσει μια νίκη που θα την ανέβαζε πολύ. Οι Rossoneri είδαν γκολ του Ζλάταν να ακυρώνεται πολύ αυστηρά για χέρι, τελικά προηγήθηκαν και οι Viola έπαιξαν για 30 λεπτά με δέκα

παίκτες, όμως το στο τέλος ισοφάρισαν με πέναλτι που κέρδισε ο πρώην Μιλανέζος, Πάτρικ Κουτρόνε.

Η Φιορεντίνα μπήκε πιο καλά, όμως όσο η ώρα περνούσε οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν τον καλό ρυθμό που έχουν αποκτήσει στα τελευταία ματς. Ολα τα λεφτά ήταν στο δεύτερο μέρος. Στο 52' ο Ντοναρούμα ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι έκανε ντεμπούτο ο Μπέγκοβιτς, ενώ γκολ του Ιμπραΐμοβιτς με τρομερή ατομική ενέργεια ακυρώθηκε για χέρι στο ξεκίνημα της φάσης. Το 0-1 έγινε τελικά στο 56', από τον on-fire, Αντε Ρέμπιτς, με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από αδράνεια της άμυνας και στο 62' η Μίλαν πήρε ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα όταν ο Νταλμπέρ ανέτρεψε τον Ζλάταν που έφευγε μόνος.

Στη συνέχεια οι Rossoneri έμοιαζαν άνετοι, είχαν κυκλοφορία και έλεγχο όμως δεν μπόρεσαν ποτέ να κλειδώσουν τη νίκη και το πλήρωσαν. Στο 84' ο Ρομανιόλι δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα στην προβολή μπροστά στον Κουτρόνε και το πέναλτι που δόθηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Ερικ Πούλγκαρ για το τελικό 1-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα