Ε. Θεοχάρους: Παραμένουμε σταθερά στην πρώτη γραμμή

«Η Αλληλεγγύη τίμησε στο ακέραιο τη συμφωνία που συνήψε με το Δημοκρατικό Κόμμα για κοινή πορεία στις Ευρωεκλογές», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους.

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση:

Ευχαριστούμε θερμά τους συναγωνιστές μας της Αλληλεγγύης που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και στήριξαν την υποψηφιότητά μας, δίνοντάς μας την δεύτερη θέση.

Το Κίνημά μας εξέρχεται ενισχυμένο και ενδυναμωμένο από την συμμετοχή στις ευρωεκλογές.

Η Αλληλεγγύη

θα συνεχίσει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό, καθοριστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας, καταθέτοντας με τους βουλευτές και τα στελέχη της Προτάσεις και Λύσεις στα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και ο λαός.

Η Αλληλεγγύη θα είναι παρούσα και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσω φίλων ευρωβουλευτών. Θα αγωνιστούμε προς το συμφέρον του κυπριακού λαού από κάθε προσφερόμενο βήμα, εκμεταλλευόμενοι τις διεθνείς μας διασυνδέσεις.

Η Αλληλεγγύη θα είναι παρούσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι εφαρμόζοντας στην πράξη την βασική φιλοσοφία της: Την Αλληλεγγύη προς τον μη προνομιούχο πολίτη.

Συγχαίρουμε τους νέους ευρωβουλευτές και σημειώνουμε ότι στην αύξηση των εκλογικών ποσοστών του ΔΗΚΟ η Αλληλεγγύη διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο.

Ο αγώνας συνεχίζεται, είμαστε και θα παραμείνουμε Σταθερά στην Πρώτη Γραμμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα