Δύο βραβεία για τη Louis Hotels στα Cyprus Tourism Awards

Δύο σημαντικές διακρίσεις εξασφάλισε η Louis Hotels στα Cyprus Tourism Awards. Ο οργανισμός που είναι συνώνυμος με την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας απέσπασε ένα αργυρό και ένα χάλκινο στα βραβεία που επιβραβεύουν τους άριστους του τουρισμού. Τα Cyprus Tourism Awards απονεμήθηκαν σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου, στη Λευκωσία.

Η Louis Hotels έλαβε το αργυρό μετάλλιο της στην κατηγορία “Traditional Guesthouses” για το πανέμορφο boutique

ξενοδοχείο της “Polis 1907”. Τοποθετημένο στην «καρδιά» της Πόλης Χρυσοχούς, το παλιό αρχοντικό που κτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και υπό την διαχείριση της Louis Hotels, το μοναδικής αρχιτεκτονικής κτήριο υποδέχεται ντόπιους και ξένους για να απολαύσουν μια αυθεντική εμπειρία τοπικής φιλοξενίας.

Το δεύτερο βραβείο για τη Louis Hotels ήρθε στην κατηγορία “SEO Strategy” με τον Όμιλο να παραλαμβάνει την ψηλότερη διάκριση στην κατηγορία “Best Google Advertising and Performance”. Η Louis Hotels μαζί με το συνεργάτη της Panadvert ετοίμασε 172 συνολικά καμπάνιες που απευθύνονταν σε 143 χώρες για την προώθηση 19 ξενοδοχείων. Οι καμπάνιες έχουν ξεπεράσει τις 102 εκ. εμφανίσεις και τα 3,4 εκατομμύρια clicks.

Με τις νέες διακρίσεις της η Louis Hotels αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ηγετική θέση που κατέχει στον τομέα του τουρισμού.

Cyprus Tourism Awards διοργανώθηκαν από το Συγκρότημα ΔΙΑΣ για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με την Boussias Communications, αναδεικνύοντας τους καλύτερους στον χώρο του Travel, Hospitality &Leisure.

Keywords
Τυχαία Θέματα