Δύο συλλήψεις για τον φόνο Λεωνίδη- Καταζητείται άλλος ένας

Δύο άτομα, έναν Ρώσο και έναν Γεωργιανό, συνέλαβε τις πρώτες πρωινές ώρες η Αστυνομία σε σχέση με το άγριο φονικό του 47χρονου Ερνέστ Λεωνίδη, ομογενή από τη Γεωργία.

Γνωστός «παίκτης» της νύκτας ο Ερνέστο - VIDEO

Σύμφωνα με την Αστυνομία άλλο ένα άτομο, ο αδελφός του Ρώσου, καταζητείται.

Οι τρεις δράστες φαίνεται πως ήταν καλά διαβασμένοι, αφού προσέγγισαν το χώρο, γάζωσαν με αριθμό σφαιρών τον 47χρονο και τράπηκαν σε φυγή.

Στη διαδρομή διαφυγής των δραστών εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Καρέ-καρέ η διαφυγή των δραστών του φονικού στη Λεμεσό (vid)

Οι κινήσεις

των δολοφόνων καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που διέθετε το υποστατικό, το οποίο βρίσκεται υπό το μικροσκόπιο των Αρχών.

Εκ πρώτης όψεως η Αστυνομία κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το θύμα ήταν γνωστό στην Αστυνομία.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Να θυμίσουμε ότι Φόνος εκ προμελέτης διαπράχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.05μ.μ. λήφθηκε πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών εναντίον του 46χρονου Έρνεστ Λεωνίδου, ενώ αυτός βρισκόταν σε υποστατικό στη Γερμασόγεια.

Μέλη της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο αφίχθηκαν στη σκηνή όπου διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος είχε μεταβεί με δύο άλλα πρόσωπα στο υποστατικό, όπου κάθισαν σε κιόσκι. Γύρω στις 2.05μ.μ., κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 46χρονος πλήγηκε από πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στη συνέχεια, τέσσερα πρόσωπα τρέχοντας τράπηκαν σε φυγή από τη σκηνή, ένας από αυτούς προς διαφορετική κατεύθυνση από τους υπόλοιπους και αναζητούνται από την Αστυνομία. Σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία, οι δύο από αυτούς είχαν στην κατοχή τους πιστόλι.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα