Δύο χρόνια χωρίς τον Παντελή Παντελίδη (vid)

Ένας από τους χιλιάδες στίχους στα τραγούδια του Παντέλη Παντελίδη αναφέρει «από που ν' αρχίσω»…

Και πραγματικά από που ν' αρχίσει κάποιος ν' αναφέρεται στον καλλιτέχνη που μέσα από το σύντομο του πέρασμα από αυτή τη ζωή πέρασε τόσα πολλά πονεμένα μηνύματα στους απανταχού θαυμαστές του.

Το παιδί της διπλανής πόρτας που σημείωσε τεράστια επιτυχία γνώρισε την αποθέωση, εκδηλώσεις λατρείας και τα βιώματα της ζωής του που μετέτρεπε σε στίχους έγιναν ύμνοι για τη νεολαία.

Έφυγε από αυτή τη ζωή όπως φεύγουν χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά. Ένα πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 σε

μια στροφή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, άφησε στα 33 του χρόνια την τελευταία του πνοή μέσα σε μια άμορφη μάζα σιδερικών του τζιπ οχήματος στο οποίο επέβαινε.

Πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια και ακόμη όπως είχε πει και ο ίδιος, για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε, πίνουμε μαζί και τραγουδάμε. Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε για τον ίδιο πόνο ξενυχτάμε. Ο Παντελής φρόντισε να μη λείψει πότε η φωνή του από τα ερτζιανά, αφήνοντας πίσω του μεγάλη κληρονομία.

Το μεσημέρι, σε στενό οικογενειακό κύκλο, τελέστηκε στο δημοτικό κοιμητήριο Μεταμορφώσεως το ετήσιο τρισάγιο στον τάφο του Παντελή Παντελίδη. Τρισάγιο τελέστηκε και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όπου ο δημοφιλής καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή. Το φανατικό του κοινό εξακολουθεί να εκφράζει την αγάπη του παρά την απουσία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα