Δριμεία επίθεση ΔΗΚΟ κατά Άντρου Κυπριανού

Δριμεία επίθεση εναντίον του ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού για δηλώσεις του στις Τομές στα Γεγονότα του Sigma εξαπέλυσε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου.

Διερωτήθηκε μάλιστα γιατί επί Χριστόφια δεν λύθηκε το κυπριακό και αν είχε και αυτός μαξιμαλιστικές θέσεις, ή αν τελικά προτεραιότητα της κυβέρνησης ΑΚΕΛ

ήταν η καταστροφή της κυπριακής οικονομίας και ενός ηλεκτροπαραγωγού σταθμού.

Αυτούσια η ανακοίνωση

«Δυστυχώς, ο κ. Άντρος Κυπριανού για πολλοστή φορά επέλεξε να επιτεθεί στον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο – κατηγορώντας τον για μαξιμαλιστικές αξιώσεις – και εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ ως φανατικός υποστηρικτής του Προέδρου Αναστασιάδη αλλά και ως συνήγορος των κ. Ταλάτ και Ακιντζί.

Είναι προφανές ότι για τον κ. Άντρο Κυπριανού η διεκδίκηση των αυτονόητων δικαιωμάτων του Κυπριακού Ελληνισμού είναι «μαξιμαλιστική» θέση. Δηλαδή, είναι ξεκάθαρο για τον κ. Κυπριανού, ότι ευθύνονται οι Ελληνοκύπριοι, αντί η Τουρκία, για τη μη λύση του κυπριακού. Με τέτοια θεώρηση, η οποία απενεχοποιεί πλήρως την Τουρκία, είναι πραγματικά αδύνατον να υπάρξει γόνιμος διάλογος ή έστω γόνιμη αντιπαράθεση, με τον κ. Άντρο Κυπριανού.

Όμως, υποβάλλουμε στον κ. Άντρο Κυπριανού ένα πολύ απλό ερώτημα:

Γιατί το Κυπριακό δεν λύθηκε επί προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια-Άντρου Κυπριανού; Είχαν και οι ίδιοι μαξιμαλιστικές θέσεις; Ή μήπως προτεραιότητα τους ήταν η καταστροφή της κυπριακής οικονομίας και ενός ηλεκτροπαραγωγού σταθμού;

Keywords
Τυχαία Θέματα