Δρ Κολιού: Το «τολμηρό» άνοιγμα αντισταθμίζεται με το Coronapass

Για το «τολμηρό» άνοιγμα της οικονομίας όπως και τις συζητήσεις που γίνονται για το Coronapass σχολίασε το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, δρ Μαρία Κολιού.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο η δρ Κολιού ανέφερε πως, η συζήτηση για το Coronapass είχε γίνει για πιο συνηθισμένους χώρους συγχρωτισμού όπως υπεραγορές και φούρνους. «Ευτυχώς αποσύρθηκε από αυτούς τους χώρους και έγινε η εισαγωγή του σε χώρους που πραγματικά είναι πολυσύχναστοι. Σ΄αυτούς τους χώρους μπορεί να ελεγχθεί το Coronapass , ειδικά εάν ο κόσμος είναι

εμβολιασμένος», είπε.

Πρόσθεσε πως κατά τη γνώμη της το Coronapass μπορεί να εφαρμοστεί σε ειδικούς χώρους γιατί μειώνει το άγχος της μετάδοσης, όπου υπάρχει συγχρωτισμός.

Σε ερώτηση εάν η ίδια ανήκει στη σχολή σκέψης των μελών της επιδημιολογικής ομάδας για τολμηρό άνοιγμα στην οικονομία.Η δρ Κολιού είπε πως «μας ξάφνιασε λιγάκι το τολμηρό άνοιγμα της οικονομίας αλλά αυτή ήταν η εξαγγελία όταν κλείναμε. Κάποιες προϋποθέσεις είναι πιο τολμηρές αλλά αντισταθμίζονται με το Coronapass. Για παράδειγμα η εστίαση θα είναι ελεγμένη τώρα. Πιστεύω ότι η προϋπόθεση έδωσε τη δυνατότητα ανοίγματος».

Διαβάστε επίσης:

Έτσι άλλαξε η Πύλη Εμβολιασμού - Συνεχίζονται τα παράπονα των πολίτων (pic)

COVID19: Δείτε αναλυτικά τι αλλάζει από τη Δευτέρα με την άρση του lockdown

Rapid τεστ: Αυτά είναι τα σημεία δειγματοληψίας για σήμερα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Keywords
Τυχαία Θέματα