ΗΠΑ: Σε εξέλιξη ένοπλη ληστεία σε τράπεζα με ομήρους

Ένοπλοι ληστές μπήκαν σε τράπεζα στη Μινεσότα των ΗΠΑ και κρατούν ομήρους, ενώ μέχρι στιγμής έχουν απελευθερωθεί τέσσερα άτομα. Η αστυνομία αναφέρει ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί μεταξύ των ομήρων – που είναι όλοι υπάλληλοι της τράπεζας. Σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις των αστυνομικών με τους ληστές.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε μια κατάσταση ομηρείας στο

υποκατάστημα St. Cloud South του Wells Fargo, που βρίσκεται στην οδό 200 33rd Avenue South», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας στα τοπικά ΜΜΕ. «Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βοηθήσουμε στην έρευνά τους».

Διαβάστε επίσης: Βρετανία: Εναλλακτικό εμβόλιο αντί AstraZeneca στους κάτω των 40 ετών

Μια γυναίκα βγήκε με ψηλά τα χέρια, την ώρα που κάποιος μέσα απο την τράπεζα είχε ανοίξει την πόρτα και πετούσε χαρτονομίσματα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα λίγο αργότερα απελευθερώθηκε και δεύτερος όμηρος. Οι ληστές μετά απο αρκετή ώρα διαπραγματεύσεων άφησαν ακόμα δυο ομήρους. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αιτήματα των ληστών, ενώ άγνωστος παραμένει και ο αριθμός των ομήρων.

Photo of the 1st #hostage released at the #WellsFargo bank in St. Cloud, Minnesota#BreakingNewsAlerts pic.twitter.com/k3UDDqaoNi

— Biblical Watchman (Breaking News Alerts) (@Satoshian2) May 7, 2021

Πηγή: ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα