Δόξα: Μονόδρομος η νίκη!

Για τη Δόξα δεν υπάρχει άλλη επιλογή στον σημερινό αγώνα (17:00) με την Καρμιώτισσα στο Μακάρειο Στάδιο. Η προσφυγική ομάδα θέλει μόνο τη νίκη. Διότι αν δεν τα καταφέρει, θα κάνει ακόμη ένα τεράστιο πισωγύρισμα και θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη η προσπάθειά της, για να αποφύγει τον υποβιβασμό.



Οι «πράσινοι» καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και αποφασιστικότητα. Νέες απώλειες θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Άλλωστε για τη Δόξα σε αυτή την κρίσιμη καμπή του μαραθωνίου είναι απαγορευτικό να χάνει βαθμούς απέναντι σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους.

Στη Δόξα προσδοκούν στο ντεμπούτο του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο ότι οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν διαφορετικοί και πεισμωμένοι για να τα δώσουν όλα για όλα για τη νίκη. Κυρίως ο Ελλαδίτης τεχνικός δούλεψε τις τελευταίες μέρες στην ψυχολογία και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Κάθε αγώνας πλέον για τη Δόξα θα είναι σαν τελικός και θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο. Προσδοκούν λοιπόν ότι η προσφυγική ομάδα θα ανεβάσει στροφές στην πιο καθοριστική καμπή του μαραθωνίου. Πλέον όμως θα πρέπει να το αποδείξουν εντός αγωνιστικού χώρου.

Με δυο απουσίες
Στο αγωνιστικό μέρος ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Αλβέρτ Σεράν και Έρολντ Γκουλόν .
Eκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο νέος τεχνικός της Δόξας θα παρατάξει τους: Νέγκρι, Λεονάρντο, Ρεδόνδο, Κάστρο, Εντμάρ, Πουτζιουρή, Ρούντι, Γκόμες, Φοφανά, Μπραούλιο, Κορομίνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα