Ομόνοια: Να ΄χε και άλλα τέτοια απογεύματα

Κέρδισε εύκολα, σκόραρε τρεις φορές, δεν χρειάστηκε να φορτσάρει, δεν δέχτηκε γκολ, δεν αγχώθηκε. Δεν είναι συνηθισμένη η Ομόνοια να έχει όλα αυτά τα στοιχεία μαζεμένα, οπότε έχει κάθε λόγο να χαμογελά και να ελπίζει ότι θα έχει και άλλα, τουλάχιστον πριν αρχίσουν τα ντέρμπι και τα πλέι-οφ. Υπάρχουν και επιπλέον πράγματα.

Ο Χριστοφή που είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ανοδική πορεία, το ντεμπούτο των δύο νεοφερμένων Μπρέεβελτ και Αζίζ. Συν τα γκολ

του Νταρμπισαϊρ (17ο), αλλά και του Σέρινταν με τον Ιρλανδό να βάζει τέλος στην ανομβρία. Στα συν και η όπως ΄λα δείχνουν απόκτηση του Άρνασον, αφού οι διαφορές που υπήρχαν στους όρους του συμβολαίου ξεπεράστηκαν και όλα δείχνουν πως αύριο θα ντυθεί στα πράσινα. Μοναδικό «αρνητικό» νέο του απογεύματος, η παρατεταμένη απουσία του Τουρέ, αφού η Μπουρκίνα Φάσο, κόντρα στα προγνωστικά, έφτασε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.


Η Ομόνοια μπορεί να ηρεμήσει μετά τη νίκη της, να κοιτάξει πως θα παίξει ακόμη καλύτερα για να συνεχίσει με νίκες. Αν όλα τα στοιχεία της σημερινής μέρας, αξιολογηθούν σωστά. Γιατί είπαμε ήταν πολκλά τα θετικά, αλλά υπάρχουν και 1-2 πράγματα που πρέπει να διορθώσει (δεν λύθηκε φυσικά το θέμα της άμυνας με ένα μηδέν παθητικό) ή να επαναφέρει (είχε ένα πολύ μέτριο 20λεπτο μέχρι το 1-0).

Keywords
Τυχαία Θέματα