Δώσ’ της φαβορί και πάρ’ της την ψυχή!

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του α’ γύρου στο πρωτάθλημα CYTA 2020/21 η Καρμιώτισσα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της απέναντι στο Top6 της περασμένης περιόδου.

Ο απολογισμός είναι εντυπωσιακός. Στα παιχνίδια απέναντι σε ΑΠΟΕΛ (2-2), Ομόνοια (0-1), ΑΕΚ (0-0), ΑΕΛ (1-3), Ανόρθωση (1-1) και Απόλλωνα (2-1) ο σύλλογος των Πάνω Πολεμιδιών συγκέντρωσε έξι βαθμούς.

Βάσει δε της εικόνας και της απόδοσής του στα συγκεκριμένα παιχνίδια αυτή η συγκομιδή όχι απλώς δεν κρίνεται τυχαία, αλλά θα έπρεπε να είναι και μεγαλύτερη.

Είναι χαρακτηριστικό πως απέναντι στον ΑΠΟΕΛ η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ «απάντησε» άμεσα και εις διπλούν στο προβάδισμα του αντιπάλου, το ίδιο έπραξε και κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ πιστώθηκε ανατροπή απέναντι στον Απόλλωνα. Απόδειξη πως δεν πτοείται σε τέτοια παιχνίδια, ακόμη κι όταν «στραβώνει» το πράγμα.

Πόσο βολεύεται η Καρμιώτισσα, όταν η ταμπέλα του φαβορί συνοδεύει τον αντίπαλο, τεκμαίρεται και από τις επιδόσεις της απέναντι στους μικρομεσαίους της κατηγορίας. Εξαιρουμένου του εντός έδρας 2-1 επί της ΕΝΠ, ο σύλλογος των Πάνω Πολεμιδιών παραχώρησε 3-3 στη Δόξα (δεχόμενος δύο γκολ στις καθυστερήσεις) και ηττήθηκε από Ερμή (0-1 εντός) και Πάφο (0-3 εκτός).

Συνέλεξε δηλαδή μόλις τέσσερις βαθμούς, επίδοση που θα χρειαστεί να βελτιώσει έως το τέλος του α’ γύρου (αντιμετωπίζει κατά σειρά Εθνικό Άχνας, Ολυμπιακό και Νέα Σαλαμίνα), προκειμένου να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Αν δεν το πετύχει πάντως, δεν θα συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του β’ γύρου, η Καρμιώτισσα θα παίξει με ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα