Δ.Λεμεσού: Συγχαρητήρια στους εθελοντές για την ανακύκλωση

Τα θερμά του συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία ομάδων εθελοντών, που προχώρησαν σε συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών μετά το πέρας της Μεγάλης Καρναβαλίστικης Παρέλασης της Κυριακής, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λεμεσού συγχαίρει για την πρωτοβουλία, η οποία έγινε στο πλαίσιο της Εκστρατείας Καθαρισμού Let’s do it Cyprus, και τελούσε υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και ευχαριστεί δημόσια τους εθελοντές από τα οργανωμένα σύνολα «Φίλοι της Γης», «Πράσινη Λεμεσός», «Ποδηλατικός

Όμιλος Λεμεσού», «Δίκτυο Εθελοντών Together», «Cans for kids», το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών και όλους όσοι συμμετείχαν.

"Οι εθελοντές ακολούθησαν το τελευταίο άρμα της παρέλασης και μάζεψαν ανακυκλώσιμα υλικά από πλαστικό, αλουμίνιο και γυαλί, τα οποία παρελήφθησαν από την Εταιρεία Green Dot, ενώ τα αλουμινένια υλικά δόθηκαν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα", προστίθεται.

Υπενθυμίζεται πως οι εθελοντές μάζεψαν 250 σακούλες από ανακυκλώσιμα υλικά και θα ετοιμάσουν έκθεση με αποδέκτες το Δήμο Λεμεσού και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες, ζητώντας όπως το 2018 υποστηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία αυτή, την οποία προτίθενται να επαναλάβουν και να καταστήσουν θεσμό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα