ΔΗΣΥ: Ο Ακιντζί να επανέλθει στις διαπραγματεύσεις

Συνενώνουμε τη φωνή μας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας καλώντας τον Τουρκοκύπριο ηγέτη να επανέλθει στις διαπραγματεύσεις, αναφέρει ο ΔΗΣΥ σε ανακοίνωσή του.

Απογοήτευση εκφράζει ο ΔΗΣΥ σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχολιάζοντας τη σημερινή αποχώρηση του κατοχικού ηγέτη από τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

«Συνενώνουμε τη φωνή μας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και καλούμε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη να επανέλθει στις διαπραγματεύσεις για να συνεχιστεί η προσπάθεια από την οποία οι πολίτες αναμένουν ένα θετικό αποτέλεσμα»

αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Αυτούσια η ανακοίνωση ΔΗΣΥ:
Με απογοήτευση και σκεπτικισμό είδαμε όσα συνέβησαν και την αποχώρηση του τ/κ ηγέτη από τη σημερινή συνάντηση στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων. Η ελληνική κυπριακή πλευρά δεν άλλαξε τη στάση της ούτε και τη θέληση για να εξευρεθεί λύση στη βάση μιας λογικής και αμοιβαία αποδεκτής συμφωνίας. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι και πιστεύουμε ότι είναι πολύ καλά αντιληπτό και στην τουρκοκυπριακή πλευρά.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν σήμερα παρών και έτοιμος να διαπραγματευτεί με καλή θέληση, προκειμένου να συζητηθούν διαφορές που εξακολουθούν να υπάρχουν. Δυστυχώς όμως κάποιοι αποχώρησαν.

Επιφυλασσόμενοι για άλλες τοποθετήσεις, συνενώνουμε τη φωνή μας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και καλούμε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη να επανέλθει στις διαπραγματεύσεις για να συνεχιστεί η προσπάθεια από την οποία οι πολίτες αναμένουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα