ΔΗΣΥ: Διατηρούν τη διαφωνία τους οι 3-Ες αύριον τα σπουδαία

Χωρίς τελική κατάληξη ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ σε σχέση με τη στάση που θα τηρήσουν οι βουλευτές του ΔΗΣΥ, στην πρόταση νόμου για τον καθορισμό των αρμοδιοτήτων καθορισμού των σχολικών επετείων για τις οποίες θα γίνονται αναφορές στις σχολικές αίθουσες.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, με δηλώσεις του στο Sigmalive αναφέρει ότι η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και οι βουλευτές είχαν

την ευκαιρία να αναπτύξουν τα επιχειρήματα και τις απόψεις τους ενώπιον της Κοινοβουλευτικής ομάδας.

Συνέχισε λέγοντας ότι τοποθετήθηκαν όλοι όσοι ήθελαν, συμπεριλαμβανομένων και των διαφωνούντων βουλευτών, οι οποίοι όπως πληροφορήθηκε αρμοδίως το Sigmalive, διατήρησαν τη στάση διαφωνίας σε σχέση με το ενδεχόμενο υπερψήφισης της πρότασης νόμου.

Ο κ.Τορναρίτης, ανέφερε επίσης ότι η συνεδρίαση θα συνεχιστεί αύριο το πρωί στις 08.00, σε μια συνεδρίαση όπου θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις σε σχέση με την πρόταση νόμου.

Μια σημαντική επισήμανση στο σημείο αυτό, είναι ότι ο ΔΗΣΥ, σε επίσημο επίπεδο, έχει πρόθεση να υπερψηφίσει την πρόταση νόμου, όπως ήταν και η αρχική θέση άλλωστε του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα