Διπλό jewel box CD - Ο Δικός μας ο δρόμος

Όταν ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά στον δικό του δρόμο, τον μύθο του ελληνικού πενταγράμμου Γιώργο Χατζηνάσιο, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να μην είναι μαγευτικό!

Δύο μεγάλοι συνθέτες, δυο σημαντικοί δημιουργοί, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, θα πατήσει τα πλήκτρα για να αφηγηθεί με τα τραγούδια του, πως... Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία.

Η φιλία χρόνων όμως και η συνεργασία αυτή, προχώρησε και από μια απλή σκέψη έγινε μουσική, έγινε δρόμος, έγινε παράσταση που θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε

τις επιτυχίες τους μέσα από το διπλό jewel box CD που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά με την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ στις 2 Ιουλίου.

Άλλωστε όταν δύο γενιές μουσικών συναντιούνται, το παρελθόν μπλέκεται με το παρόν και δίνει την πιο μελωδική πλευρά του μέλλοντος.

Αγαπημένες επιτυχίες, τραγούδια που μπλέκονται στα χείλη, μουσικές που λατρεύτηκαν από το πρώτο άκουσμα.

Την Κυριακή, 2 Ιουλίου, κυκλοφορεί αποκλειστικά με την εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ το διπλό jewel box CD με 78 τραγούδια και περισσότερο από 150 λεπτά μουσικής πανδαισίας.

Keywords
Αναζητήσεις
χατζηνασιος θεοφανους cd
Τυχαία Θέματα