«Διπλό» η Γιουνάιτεντ, «γκέλα» η Λίβερπουλ

Η πρώτη νίκησε τη Σαουθάμπτον με 3-2, η άλλη έμεινε στο 1-1 με τη Νόριτς
Με τον Μαρσιάλ να «χτυπά» δύο φορές, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε όρθια στο St. Marys, νίκησε με 3-2 τη Σαουθάμπτον και ανέβηκε δεύτερη. Νέα απώλεια για τη Λίβερπουλ κόντρα στη Νόριτς.
Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα στο St. Marys για τη Γιουνάιτεντ. Κάθε άλλο... κλήθηκαν από το 13' να κυνηγούν, χάρη στο τέρμα του «killer» Πελέ. Κι όλα αυτά, με τους παίκτες του Λουίς Φαν Χάαλ να μην αποδίδουν καλό

ποδόσφαιρο και να προβληματίζουν έντονα με το κατά πόσον μπορούν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολλανδός όμως φαίνεται πως έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού με τον 19χρονο Αντονί Μαρσιάλ. Διότι μετά την γκολάρα του επί της Λίβερπουλ, στο ντεμπούτο του, χθες ισοφάρισε με όμορφο τέρμα στο 30'.

Και στο 50' ξετύλιξε άψογα το δώρο των γηπεδούχων και πλασάροντας ωραία τον Στεκέλενμπουργκ υπέγραψε την ανατροπή. Και στο 68' οι κόκκινοι διάβολοι έγιναν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το τρίποντο, με τον Μάτα να βρίσκει εξίσου δίχτυα και να διευρύνει το προβάδισμα για την ομάδα του. Παρά το γκολ του Πελέ στο 86' και τη μείωση του σκορ, παρά την απέλπιδα προσπάθεια της Σαουθάμπτον για ένα θετικό αποτέλεσμα, ο Ντε Χέα ήταν ανίκητος. Και κάνοντας δύο απίθανες επεμβάσεις (η μία μάλιστα στο 90') συνέβαλε τα μέγιστα για το διπλό με το τελικό 3-2!

Νέα απώλεια η Λίβερπουλ
Αντίθετα η Λίβερπουλ για μία ακόμα φορά δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι. Παρότι ο Ινγκς τής έδωσε προβάδισμα στο 48' κόντρα στη Νόριτς, ο Μάρτιν στο 61' ισοφάρισε σε 1-1 δίνοντας τον βαθμό στα «καναρίνια».

Ανεβαίνει η Τότεναμ
Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη και τρίτη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Τότεναμ, που επικράτησε στο Λονδίνο με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας χάρη σε γκολ του Σον που είχε σκοράρει και την Πέμπτη.
Οι φιλοξενούμενοι, που είδαν πλέον τους «πετεινούς» να τους πιάνουν στον βαθμολογικό πίνακα, έφτασαν κοντά στο γκολ τουλάχιστον δυο φορές αλλά είδαν τόσο τον Καμπάιγ όσο και τον Σακό να «σημαδεύουν» το δοκάρι.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Σον στο 68' με πλασέ περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Σέχιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα