Διπλό φονικό:Τα τεκμήρια θα «μιλήσουν» ενώπιον του 33χρονου

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγείται αύριο ο 33χρονος ύποπτος για το διπλό φονικό και υπ’ αριθμό ένα συλληφθείς. Αύριο, εκπνέει το διάταγμα της 8μερης προσωποκράτησής του και ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας Κούμεττος Κουμέττου αναμένεται να παρουσιάσει ενώπιον Δικαστηρίου τα ευρήματα ερευνών αλλά και εξετάσεων.

Στο αίτημά της η Αστυνομία για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης αναμένεται να παρουσιάσει στο Δικαστήριο τα ευρήματα από τις επιστημονικές εξετάσεις σε ρούχα και μαχαίρι τα

οποία ο ίδιος είχε υποδείξει στους ανακριτές ότι βρίσκονταν στο πατρικό του σπίτι. Όπως πρώτο αποκάλυψε το ΣΙΓΜΑ τα επίμαχα τεκμήρια μούλιαζαν σε κουβά από χλωρίνη με αποτέλεσμα να αλλοιωθούν γενετικά αποτυπώματα σε αυτά. Οι Αρχές πραγματοποιήσαν επιπλέον επιστημονικές εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης: Διπλό Φονικό: Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα φέρνουν εξελίξεις

Επιπλέον, η ανακριτική ομάδα αύριο θα έχει και επίσημα στα χέρια της τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων τόσο του 33χρονου υπόπτου όσο και των υπολοίπων. Από αυτά θα καταδειχθεί προφανώς αν οι 4 είχαν μεταξύ τους επικοινωνία τις ώρες του στυγερού εγκλήματος αλλά και αν είχαν οποιαδήποτε επικοινωνία με το περιβάλλον των θυμάτων ή και άλλους που πιθανόν να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του ΣΙΓΜΑ μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν αποκλείονται περαιτέρω συλλήψεις.

Σημειώνεται ότι η ανακριτική ομάδα έλαβε πέραν των 100 καταθέσεων και πραγματοποίησε άρση τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και τραπεζικού απορρήτου. Οι Αρχές εξακολουθούν για 15η μέρα να αναζητούν το πορτοφόλι του 60χρονου φονευθέντα καθώς και το μαντήλι τύπου Μποπ Μάρλει που φορούσε ο ένας απ’ τους δυο που εισέβαλαν στην οικία το βράδυ του φονικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα