Διπλή καινούρια υπηρεσία για την Emirates σε Ρωσία και Κίνα

Η Emirates προσγειώνει το εμβληματικό αεροσκάφος Α380 στη Μόσχα και Γκουανκζού

Διπλή καινούρια υπηρεσία για την Emirates στη Ρωσία και στην Κίνα

Η Emirates εγκαινίασε δύο νέες καθημερινές υπηρεσίες A380 – από το Ντουμπάι στη Γκουανκζού, Κίνα και

από το Ντουμπάι στη Μόσχα, Ρωσία.

Η πτήση EK362, η οποία αναχώρησε από το Ντουμπάι στις 10.20πμ, προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Baiyun της Γκουανκζού, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου. Η πτήση EK131 έφθασε λίγες ώρες αργότερα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας. Και τα δύο A380-800 της Emirates λειτούργησαν σε μια διαμόρφωση τριών κατηγοριών θέσεων και μετέφεραν εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που είχαν προσκληθεί ειδικά για να ζήσουν την εμπειρία του αεροσκάφους στις εναρκτήριες πτήσεις.

Πολλά από τα χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας των αεροσκαφών της Emirates είναι οι μοναδικές προσφορές στις αντίστοιχες χώρες για τους ταξιδιώτες. Το διώροφο αεροσκάφος προσφέρει στους ταξιδιώτες 14 Ιδιωτικές Σουίτες στην Πρώτη Θέση και 76 πλήρως επίπεδα κρεβάτια μίνι-pod στη Διακεκριμένη Θέση στο επάνω κατάστρωμα. Το ανώτερο κατάστρωμα είναι επίσης το σπίτι των γνωστών Onboard Shower Spa για τους επιβάτες της Πρώτης Θέσης και του εικονικού Onboard Lounge της Emirates, όπου οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης και της Διακεκριμένης Θέσης μπορούν να κοινωνικοποιηθούν στα 40.000 πόδια. Ολόκληρο το κυρίως κατάστρωμα είναι αφιερωμένο στην ευρύχωρη και άνετη Οικονομική Θέση με γενναιόδωρο χώρο για τα πόδια.

Η Μόσχα και η Γκουανκζού ενώνονται με περισσότερες από 40 πόλεις προορισμούς του Α380 της Emirates, προσφέροντας στους ταξιδιώτες στα δρομολόγια τα καλύτερα στην κατηγορία προϊόντα και τις φημισμένες υπηρεσίες στο αεροσκάφος της εταιρείας. Οι επιβάτες σε όλες τις κατηγορίες μπορούν να απολαύσουν την απαράμιλλη ησυχία του αεροσκάφους και το 12 φορές βραβευμένο εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας, ice, με μια επιλογή από πάνω από 2.500 κατ’ απαίτηση κανάλια. Όσοι ταξιδεύουν με το Α380 μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένοι εύκολα με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους με έως και δύο ώρες δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στο αεροσκάφος. Όπως συμβαίνει με όλες τις πτήσεις της Emirates, οι επιβάτες επωφελούνται από ένα γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών μέχρι 35 κιλών στην Οικονομική Θέση, 40 κιλών στη Διακεκριμένη Θέση και 50 κιλών στην Πρώτη Θέση και μπορούν να κάνουν έλεγχο εισιτηρίων για την πτήση τους μέχρι και 48 ώρες πριν από την αναχώρηση.

Λεζάντα Φωτογραφιών: Η πτήση EK131 της Emirates προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας, σηματοδοτώντας την έναρξη της υπηρεσίας A380 από το Ντουμπάι

Keywords
Τυχαία Θέματα