ΔΗΠΑ: Πρόκειται για ένα φιλόδοξο και εκτενές στρατηγικό πλάνο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΗΠΑ με αφορμή την χθεσινή εξαγγελία του κυβερνητικού προγράμματος για το 2024. 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Η ΔΗΠΑ-Συνεργασία χαιρετίζει την ψεσινή εξαγγελία του κυβερνητικού προγράμματος για το τρέχον έτος, κάτι που αποτελεί ένα νέο θεσμό για τη χώρα τον οποίο και στηρίζουμε, αφού ενδυναμώνει τη διαφάνεια και τη λογοδοσία της εκτελεστικής εξουσίας.

Πρόκειται για ένα φιλόδοξο και εκτενές στρατηγικό πλάνο με δράσεις που ευελπιστούμε να υλοποιηθούν και να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στην ποιότητα ζωής των πολιτών.

Η Παράταξη

μας θα είναι συμβλητική στην προσπάθεια να υλοποιηθεί στο έπακρο το στρατηγικό αυτό πλάνο και ως η κατ’ εξοχήν Παράταξη των ευρύτερων συναινέσεων και συνθέσεων θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε ενέργεια που μπορεί να αποβεί ωφέλιμη για τη χώρα.

Επιβάλλεται να αξιολογούμε διαρκώς την εξελικτική πορεία των μεταρρυθμίσεων, έτσι ώστε αυτές να εφαρμοστούν στο έπακρο και εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί. Παράλληλα, σε νομοθετικό επίπεδο, θα καταθέσουμε τις δικές μας εισηγήσεις και τροπολογίες, εκεί και όπου κρίνουμε ότι χρειάζεται, με μοναδικό στόχο την περαιτέρω βελτίωση των τελικών νομοθετημάτων.

Διαβάστε επίσης: ΠτΔ: Ανακοίνωσε πέραν των 80 δράσεων – Ποιους τομείς αφορούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα