Δήμος Λεμεσού: Προσοχή στις λαμπρατζιές εν όψει Πάσχα

Το κοινό θα πρέπει να προβεί στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για ασφαλή φύλαξη διαφόρων υλικών και αντικειμένων που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για καύση στις λαμπρατζιές, εν όψει των εορτών του Πάσχα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος καλεί το κοινό «για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων κατά τη διάρκεια των Εορτών του Πάσχα, το κοινό θα πρέπει να προβεί στις απαραίτητες

ενέργειες για προστασία της περιουσίας του».

Το κοινό, προστίθεται, θα πρέπει να προβεί στην ασφαλή φύλαξη των διαφόρων υλικών και αντικειμένων τα οποία χρησιμοποιούνται για καύση στις λαμπρατζιές, όπως ξύλα, παλιά έπιπλα κ.α.

Επίσης, ο Δήμος καλεί όλους όσοι διαθέτουν πλαστικά σκυβαλοδοχεία των 1100 λίτρων για τοποθέτηση σκυβάλων ή ανακυκλώσιμων υλικών και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποιοι για μεταφορά ξύλων ή άλλων υλικών προς τις λαμπρατζιές, να τα διαφυλάξουν σε ασφαλές μέρος.

Τέλος, για θέματα που αφορούν λαμπρατζιές και κροτίδες, ο Δήμος καλεί τους δημότες να απευθύνονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805050 ή στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, στο τηλέφωνο 25362201.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα