Δημητρίου: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ» (Ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου έκανε αναφορά για το ερχόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια και έστειλε σύνθημα νίκης.

Αναλυτικά:

«Υπάρχει αισιοδοξία, ηρεμία, συγκέντρωση και θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε τις δυνατότητες να το καταφέρουμε. Σίγουρα παίζει ρόλο, ότι θα είμαστε φιλοξενούμενοι όμως ο κόσμος μας θα καλύψει το αριθμητικό μειονέκτημα που θα έχουμε . Σε ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά , όμως πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε για να κερδίσουμε. Θεωρούμε ότι αυτό το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και την ουσία για να πάρουμε το διπλό».

*Νομίζω σε δυο μέρες θα ξέρουμε ποια θα είναι η προσέλευση που θα έχουμε. Όμως σίγουρα κανείς δεν θα έχει πρόσβαση τα προσωπικά στοιχεία των φιλάθλων μας και για αυτό ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων.

*Κατά της κάρτας φιλάθλου. Αυτή είναι ξεκάθαρη η θέση της Ομόνοιας, αν εφαρμοστεί αυτό το μέτρο

*Κίρμ , Δημητρίου προπονούνται κανονικά και λογικά θα είναι στην αποστολή. Ο Σιέρινταν νοιώθει καλύτερα και σήμερα θα είναι καθοριστική μέρα. Ο Ρουσίας είναι αμφίβολος. Έξω Μαργκάσα και Ράμος

Keywords
Τυχαία Θέματα