Δημητρίου για Σαλαμίνα, στήριξη και Χριστοφή (ηχητικό)

Συγχαρητήρια για τη μεγάλη ανατροπή και πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μοίρασε σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και αναφέρθηκε για το προχθεσινό παιγνίδι με τη Σαλαμίνα και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, κυρίως στις δύσκολες στιγμές.

Για τον Δημήτρη Χριστοφή, ο κ. Δημητρίου τόνισε ότι η Ομόνοιας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις εμπλεκόμενες πλευρές για επιστροφή του ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο.

- Καταρχήν να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για την ανατροπή και πρώτη νίκη.

- Θα συμφωνήσω ότι η ομάδα έδειξε αρετές στο δημιουργικό κομμάτι

- Η ομάδα έδειξε πόσο αδικεί τον εαυτό της με τα λάθη που κάνει

- Δυστυχώς για ακόμα ένα παιγνίδι σοβαρά ατομικά λάθη έφεραν την ομάδα με την πλάτη στον τοίχο.

- Δεν νομίζω να αμφισβητεί κάποιος την ποιότητα του Ρούνιε, είναι έλλειψη συγκέντρωσης.

- Αν θέλουμε να έχουμε μια πορεία που φιλοδοξούμε αυτά τα ατομικά λάθη θα πρέπει να σταματήσουν να ταλαιπωρούν την ομάδα.

- Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που βοήθησε την ομάδα. Να μείνει κοντά στην ομάδα και να διανύσουμε μαζί την πορεία. Να δείξει εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσπάθεια που κάνουν.

- Ο Γεράσιμος Φυλακτού δούλεψε πάρα πολλές ώρες και χθες αγωνίστηκε μετά από πέντε, ίσως και περισσότερους μήνες, στο αρχικό σχήμα. Έκανε κάποια λάθη αλλά θα πρέπει να στηρίξουμε τον ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές στις δύσκολες στιγμές.

- Η τοποθέτηση για τον Δημήτρη Χριστοφοή δεν διαφέρει από τις τελευταίες που κάναμε. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για να επιστρέψει ο Δημήτρης Χριστοφή.

- Το Σωματείο κρίνει ότι δεν πρέπει να τοποθετηθεί περισσότερο στο συγκεκριμένο θέμα. Ο στόχος είναι να γίνει εφικτή η επιστροφή του ποδοσφαιριστή

Keywords
Τυχαία Θέματα