Δημητρίου για διαιτησία, Ανόρθωση και Παναγή (ηχητικό)

Για την 3η σερί νίκη της Ομόνοιας την άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας, τις αποδοκιμασίες τις απουσίες αλλά και για το ντέρμπι με την Ανόρθωση μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου των πρασίνων Αντρέας Δημητρίου.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό

«Χθες δεν ήμασταν καλύτεροι από τη Δόξα και κερδίσαμε. Σε άλλα παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου και δεν κερδίζαμε. Είναι μια σημαντική νίκη. Θέλαμε να πάμε στην περίοδο διακοπής με τρεις σερί νίκες».

«Η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί για να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση αλλά και να μπορέσει στη συνέχεια να διεκδικήσει τους στόχους της».

«Μέσα από την ενίσχυση η Ομόνοια θα γίνει πιο ανταγωνιστική και πιο ποιοτική».

«Ο Παναγή έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις και μας κράτησε σε μια μέρα που δεν ήμασταν καλοί. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε και τα λάθη του γιατί μέσα από αυτά θα γίνει καλύτερος».

«Η Ομόνοια είναι από τις ομάδες που συνεχώς επισημάνει πως αυτά τα διαιτητικά λάθη θα πρέπει να εκλείψουν. Επιβάλλεται η επιτροπή διαιτησίας να βρει τους τρόπους. Τέτοιου είδους λάθη απαγορεύονται. Αυτές του Σιέρινταν του Μπεμπέ και του Ασίς δεν δικαιολογούνται οι κίτρινες κάρτες».

«Πάμε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση με αρκετές απουσίες. Πρέπει να πάμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεση μας για να κερδίσουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα