Δημητρίου: Απαράδεχτη η ανάρτηση Λακκοτρύπη – Δεν τον έχω δει ποτέ

Ως απαράδεκτη χαρακτήρισε την ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Λάρνακας του ΔΗΣΥ, Γιώργου Λακκοτρύπη, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», σημείωσε ότι η αντίδραση του κόμματος για διαγραφή του κ. Λακκοτρύπη από τα μητρώα του κόμματος ήταν άμεση με το που έγινε γνωστή η σχετική ανάρτηση.

Ερωτηθείς γιατί δεν ακολουθήθηκαν οι ίδιες διαδικασίες και σε άλλες περιπτώσεις όπου στελέχη του κόμματος προέβησαν σε σεξιστικά και ρατσιστικά υποστήριξε ότι ακολουθήθηκαν διαδικασίες που προβλέπονταν στο καταστατικό με επιβολή συγκεκριμένων ποινών.

Ο κ. Δημητρίου, ανέφερε ότι δεν είχε υπόψη του τον κ. Λακκοτρύπη, αφού όπως είπε, σε προσωπικό επίπεδο, δεν τον είχε δει ποτέ.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο ΔΗΣΥ τον διέγραψε μεν από το κόμμα όμως εναπόκειται στον ίδιο αν θα παραιτηθεί από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Λάρνακας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΔΗΣΥ με ανακοίνωση του την Τετάρτη (6/3) ενημέρωσε ότι: "Το Εκτελεστικό Γραφείο ομόφωνα, υιοθέτησε την εισήγηση του Προέδρου του κόμματος, για διαγραφή του μέλους Γεώργιου (Λάμπρου) Λακκοτρύπη, λόγω της έκδηλης παραβίασης των αρχών και της διακηρυγμένης πολιτικής του κόμματος. Ο Διευθυντής Διοίκησης και Οργανωτικού του κόμματος, ανέλαβε την τροχιοδρόμηση των προβλεπόμενων από το καταστατικό διαδικασιών".

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λακκοτρύπης προέβη την Τρίτη (5/3) σε ανάρτηση στα μέσα κοινωικής δικτύωσης με την οποία χαρακτήριζε τους Παφίτες ως "Τουρκόσπορους".

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα κοινωικά δίκτυα, κάλεσε σε απολογία τον δημοτικό σύμβουλο του κόμματος του ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε το κοινό ότι θα προχωρούσε με είσηγηση για διαγραφή του από τον ΔΗΣΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα