Δημ.Γερμασόγειας: Είναι απίστευτο δεν έχω βιώσει ξανά τέτοιο πράγμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν μετακινηθεί σταθερές κατασκευές, είναι απίστευτο δεν έχω ξαναβιώσει τέτοιο πράγμα, ανέφερε στο ΣΙΓΜΑ ο Δήμαρχος Γερμασόγειας, Κυριάκος Ξυδιάς. 

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γερμασόγειας, Κυριάκο Ξυδιά, «ήταν μια απίστευτη νύχτα για την ακρίβεια, εγώ δεν έχω ξανά βιώσει τέτοιο πράγμα από ανεμοστρόβιλο. Η ώρα 3:30 το πρωί είχαμε αποκομμένους πέραν των 20 δρόμων με πιο σοβαρό θέμα τον παραλιακό.Ανοίγουμε συνεχώς δρόμους, έχουμε προβλήματα με πτώση πασσάλων και περιμένουμε την ηλεκτρική να τους μετακίνηση για να ανοίξουν δρόμοι

και να λειτουργήσουμε πρώτα από όλα με ασφάλεια. Μετέπειτα θα  δούμε πως θα βοηθήσουμε τους πολίτες οι οποίοι έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές»».

Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι «ήδη έχω μιλήσει με το Υπουργείο Παιδείας για να μη λειτουργήσει σήμερα το Δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο στην περιοχή Πανιώτη καθώς είναι κλειστός ο δρόμος και υπάρχουν θέματα ασφάλειας.

Τέλος, δήλωσε ότι «είμαστε σε ετοιμότητα αλλά δεν ήταν τόσο έντονη βροχόπτωση και που να έχουμε τα συνήθη έντονα καιρικά φαινόμενα. Ήταν ένα κύμα ανεμοστρόβιλων οι οποίοι έχουν μετακίνηση σταθερές κατασκευές, είναι απίστευτο δεν έχω ξανά βιώσει τέτοιο πράγμα. Είμαστε σε συνεννόηση με τον έπαρχο και την Πολιτική Άμυνα πρώτα λύσουμε τα θέματα ασφάλειας και μετά της ζημιές».

Δείτε το απόσπασμα: 

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Ανεμοστρόβιλος έριξε γερανό στη Λεμεσό - Ένα πρόσωπο τραυματίστηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα