Δηλώσεις των δύο προπονητών από την ΑΕΚ Αρένα

Διαβάστε τι δήλωσαν οι δύο προπονητές μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ με 3-1.

Δηλώσεις Ηλία Χαραλάμπους:

«Είχαμε απέναντι μας μια καλή ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή, έχει δείξει έργο τα τελευταία χρόνια. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, προηγηθήκαμε. Μετά το 1-0 δεν είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και αυτό μας στοίχισε την ισοφάριση. Στο 2-1 ανέβηκε η ψυχολογία μας, βρήκαμε και τρίτο γκολ στη συνέχεια. Χαίρομαι

που επανήλθε ο Ακοράν. Έχουμε δύσκολη συνέχεια, δεν καταφέραμε κάτι. Να ευχηθώ στον Κέρκεζ ότι καλύτερο. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι ζήτησε ο ίδιος την αλλαγή, θα περάσει από ιατρικές για να δούμε πόσο σοβαρός ή όχι είναι ο τραυματισμός του. Γνωρίζουμε όλοι την ποιότητα του Ακοράν, ξέρουμε πόσο μας έχει λείψει. Μας χαροποιεί η επιστροφή του. Θέλω να πω ότι νιώθω περήφανος που εργάζομαι με αυτά τα παιδιά. Σήμερα είχε παίκτες που έπαιξαν με μία προπόνηση. Να συνεχίσουν έτσι. Τώρα εμείς θέλουμε τον κόσμο στα δύσκολα, τους ευχαριστώ που είναι δίπλα μας».  

Δηλώσεις Ντούσαν Κέρκεζ:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον Ηλία για τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι πληρώνουμε τα λάθη μας. Είναι απίστευτο ότι σε κάθε παιχνίδι πληρώνουμε τα λάθη μας. Μετά το πρώτο γκολ ήμασταν επικίνδυνοι. Δεν θα ασχοληθώ με τους διαιτητές. Πώς να αντιμετωπίσω τους παίκτες με αυτή την κατάσταση. Δεν είναι εύκολο. Να μην αγγίζουν γιατί μπορεί να δοθεί πέναλτι. Μετά το δεύτερο γκολ γίναμε πιο επικίνδυνοι. Χρειάζεται να διορθώσουμε κάποια λάθη. Όλα είναι στο παιχνίδι και θα συνεχίσουμε»

«Ήμουν παίκτης της ΑΕΛ και ξέρω τι σημαίνει ο κόσμος. Δεν ξέρω τι να πω.

Ελπίζω να είναι ανθρώπινα λάθη. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν είναι από τα δικά μας τα λάθη που βρισκόμαστε εδώ. Με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Δόξα, Παραλίμνι, Ομόνοια. Να είσαι Μπαρτσελόνα δεν μπορείς. Κρίνονται οι δουλειές μας από αυτά τα λάθη. Οι προπονητές δεν προστατεύονται από κανένα.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΑΕΚ. γιατί έχει μετακινήσει κάποιους φιλάθλους πίσω από τον πάγκο που ήταν πίσω από τον πάγκο».

Keywords
Τυχαία Θέματα