Δηλώσεις Αυγουστή για τον αγώνα με την Ομόνοια - Τι είπε για τα μεταγραφικά

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Σωφρόνης Αυγουστή, παρέθεσε διάσκεψη τύπου ενόψει του αυριανού ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια. 

" Έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα λάθη στα ντέρμπι στοιχίζουν" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κύπριος τεχνικός. 

Αρχικά είπε: 

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Στόχος σε όλα τα παιχνίδια είναι οι τρεις βαθμοί. Έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα λάθη στα ντέρμπι στοιχίζουν. Επιστρέφουν κάποιοι παίκτες στην ομάδα και όλοι μαζί είμαστε έτοιμοι». 

Για

την κατάσταση του Τρουγιόλς και τα αγωνιστικά:

«Ο κάθε προπονητής θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει. Θα προσπαθήσουμε και εμείς να την αιφνιδιάσουμε. Ο Χάουγκεν θα βρίσκεται μαζί μας. Ο Τρουγιόλς έχει περάσει δύσκολα και θα δούμε σήμερα αν μπορεί». 

Για Τολμές και το γεγονός ότι οι παίκτες παλεύουν μέχρι το τέλος:

«Είναι σημαντικό ότι μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπαθούσαμε για τη νίκη. Δείχνει πόσο θέλουν οι παίκτες τη νίκη. Οι παίκτες πρέπει να δίνουν το 100% γιατί υπάρχει καλό ρόστερ στην ομάδα». 

Την παραγωγικότητα της Ομόνοιας, τον τίτλο και το άδειο γήπεδο:

«Όταν υπάρχει μια έδρα ο κόσμος θέλει να είναι κοντά στην ομάδα. Ξέρω πολύ καλά όταν το Αρένα είναι γεμάτο. Με αυτά τα δεδομένα θα πάμε στο αυριανό παιχνίδι. Αυτός που θα πάρει τη νίκη κάνει τη διαφορά. Είναι παιχνίδι έξι βαθμών. Το είδαμε το τελευταίο διάστημα. Είναι καλή ομάδα η Ομόνοια, αλλά το ίδιο είμαστε και εμείς». 

Για νέα ενίσχυση, το μηδέν στην άμυνα:

«Για να έρθει κάποιος παίκτης πρέπει να είναι καλύτερος. Η διοίκηση υλοποίησε τους δυο στόχους και θα είναι άμεσα διαθέσιμοι. Υπάρχουν παίκτες που έδειξαν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε την ομαδική δουλειά.

Το μηδέν στην άμυνα είναι απ’ όλους τους παίκτες. Υπάρχει ισορροπία στην ομάδα και δεν πρέπει να σταματούμε και να χαλαρώσουμε έστω και ένα λεπτό. Όταν χαλαρώσεις στα ντέρμπι τότε θα τιμωρηθείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα