Δικοινοτική έκθεση ΕΣΚ και Συνδέσμου Τ/κ δημοσιογράφων

Έκθεση δημοσιογραφικής φωτογραφίας, με θέμα την καθημερινότητα στη Λευκωσία και στις δυο πλευρές της διαχωριστικής γραμμής, συνδιοργανώνουν η Ένωση Συντακτών Κύπρου και ο Σύνδεσμος Τουρκοκυπρίων Δημοσιογράφων.

Η έκθεση, αναφέρει ανακοίνωση της ΕΣΚ, θα γίνει εντός Σεπτεμβρίου. Στην έκθεση καλούνται να λάβουν μέρος τα μέλη των δυο οργανώσεων, φωτογραφίζοντας στιγμές της καθημερινότητας σε όποιο μέρος της Λευκωσίας επιθυμούν. "Σκοπός της έκθεσης

δημοσιογραφικής φωτογραφίας είναι να αναδείξει τις ανησυχίες και τα ενδιαφέροντα της καθημερινής ζωής που συνδέουν όλους τους κατοίκους και στις δύο πλευρές της Λευκωσίας".

Οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ που θα συμμετάσχουν στην έκθεση, μπορούν να υποβάλουν έως και πέντε μη δημοσιευμένες φωτογραφίες, σε ηλεκτρονική μορφή, στη δημοσιογραφική τους οργάνωση έως τις 31 Ιουλίου του 2018, σημειώνει η ΕΣΚ, αναφέροντας ότι την εκτύπωση των φωτογραφιών οι οποίες θα εκτεθούν θα αναλάβουν από κοινού οι δύο οργανώσεις. Τα έργα που θα υποβληθούν για συμμετοχή, θα εξεταστούν από δικοινοτική επιτροπή ειδικών, την οποία θα ορίσουν η Ένωση Συντακτών Κύπρου και ο Σύνδεσμος Τουρκοκυπρίων Δημοσιογράφων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα