"Αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται ποτέ να εξαλειφθεί"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και σχολίασε όσα ακούγονται και γράφονται για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με ΑΠΟΕΛ.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Είχαμε και την τελευταία μας παράσταση στο Παπαδόπουλος. Πετύχαμε εντός έδρας νίκη στα Play off και κλειδώσαμε την 3η θέση. Απ’ όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, τη μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με πέρσι την είχε η ομάδα μας. Η πορεία της ομάδας

μας ήταν σταθερή. Ανεβαίνει ο πήχης τη νέα σεζόν, ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις.

-Έτσι έχει μάθει ο κόσμος. Είναι θετική η πίεση που βάζει. Έχουν μάθει να πανηγυρίζουν τίτλους και να κάνουν αξιόλογες πορείες στην Ευρώπη. Να επαναφέρουμε την Ανόρθωση εκεί που της αξίζει. Χρειάζονται μεθοδικές κινήσεις και σκληρή δουλειά. Είναι πολλά που πρέπει να γίνουν.

-Γνωρίζουμε πολύ καλά πως θα ξεκινήσουμε στις 12 Ιουλίου. Η προετοιμασία ένα μήνα νωρίτερα. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου, στόχος είναι να κλείσουν οι εκκρεμότητες και να υπάρξουν και μεταγραφές, έτσι ώστε στον πρώτο αγώνα η ομάδα να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ευελπιστούμε πως δεν θα φτάσουμε μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

-Η μοναδική πρόταση που έγινε είναι στον Αρούς. Θα γίνουν διάφορες συναντήσεις, έχοντας εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας.

-Θα πάμε να δώσουμε το τελευταίο παιχνίδι χωρίς δυο σημαντικούς ποδοσφαιριστές (Ντουγκλάο και Ντούρις). Πράνιτς και Σισέ αντιμετωπίζουν πρόβλημα και θα γνωρίζουμε την Τετάρτη αν μπορούν να βοηθήσουν.
Δεν μας ενδιαφέρει τι λέγεται και ακούγεται από τον καθένα. Αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται ποτέ να εξαλειφθεί από το κυπριακό ποδόσφαιρο. Μας ενέπλεξαν σε παρόμοια σενάρια πέρσι και όλοι αυτοί διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Πάμε με όσους παίκτες έχουμε, παρατάσσοντας το καλύτερο πλάνο, έτσι ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν πρόκειται να μπούμε στη λογική να αποδείξουμε στον καθένα ότι δεν είμαστε ελέφαντες.

-Είναι δύσκολο να αλλάξει η ποινή για την τιμωρία της έδρας μας. Πρέπει να προκριθούμε στον 3ο προκριματικό για να έχουμε κόσμο στο Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα