ΔΗΚΟ για διδακτορικό Χριστοδουλίδη: Επιμένουν σε λάσπη που καταρρίπτεται

Για συκοφαντική αναφορά λάσπης στην Αλήθεια που έκανε ο κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης εναντίον του Νίκου Χριστοδουλίδη στην τηλεμαχία του Σιγμα σχετικά με το διδακτορικό του δεύτερου αναφέρεται η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ.

Σχετική ανάρτηση στο twitter έκανε και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος. 

Διαβάστε

επίσης: Επίθεση Μαυρογιάννη σε Χριστοδουλίδη για διδακτορικό και η απόδειξη (PIC/VID)

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση

Με λύπη μας, διαπιστώνουμε ότι η εφημερίδα «Αλήθεια» δίνει σήμερα συνέχεια σε μια συκοφαντική αναφορά λάσπης, που έκανε ο κύριος Ανδρέας Μαυρογιάννης εναντίον του κυρίου Νίκου Χριστοδουλίδη, στο προχτεσινό debate του SIGMA.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μαυρογιάννης και εφημερίδα «Αλήθεια» αμφισβητούν το γεγονός ότι ο κ. Χριστοδουλίδης είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου.

Αυτή η λάσπη του κυρίου Μαυρογιάννη και της εφημερίδας «Αλήθεια» καταρρίπτεται εκκωφαντικά από την πραγματική αλήθεια και από την γραπτή βεβαίωση του Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία 

«ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης ανακηρύχθηκε διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης την 25η Φεβρουαρίου 2003 με τίτλο διδακτορικής διατριβής “Οι εσωτερικές μεταβλητές και η διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής. Η κυπριακή εμπειρία (1977-1990)”».

Έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό ότι, ο κ. Χριστοδουλίδης βάλλεται ανηλεώς με συκοφαντίες και λάσπη, σε μια απέλπιδα προσπάθεια κάποιων να πλήξουν την απήχηση της υποψηφιότητας του και των προτάσεων του στην κοινωνία.

Ευτυχώς, οι πολίτες έχουν αντίληψη και κρίση και μπορούν να διακρίνουν τη λάσπη και την κατασυκοφάντηση, ειδικά κάθε φορά που καταρρίπτεται με τεκμήρια.

Τη σκυτάλη της λάσπης παίρνει το επιτελείο @AverofCY από τον Ανδρέα Μαυρογιάννη σε μια συντονισμένη προσπάθεια να αμφισβητήσουν το διδακτορικό του @Christodulides παρά τη σχετική διαβεβαίωση του πανεπιστημίου του

Είναι πραγματικά κρίμα το πόσο χαμηλά έχει πέσει το επίπεδο pic.twitter.com/RQcdS0V9IM

— Νικόλας Παπαδόπουλος (@NicholasPapadop) October 19, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΔΗΚΟ, Χριστοδουλίδη, Επιμένουν,diko, christodoulidi, epimenoun