Δικαίωμα Πρόσβασης στον Πολιτισμό Χωρίς Διακρίσεις

Ο οργανισμός Eurosuccess Consulting υποστηρίζει το Δικαίωμα Πρόσβασης στον Πολιτισμό Χωρίς Διακρίσεις εμπράκτως, προωθώντας το έργο CURABILITY που απευθύνεται στους Πολιτιστικούς Λειτουργούς, Εκπαιδευτές Πολιτιστικών Λειτουργών και στους Χρήστες (επισκέπτες) πολιτιστικών ιδρυμάτων (μουσεία, γκαλερί κλπ.).

Το CURABILITY είναι ένα Erasmus+ έργο, στο οποίο συμμετέχουν 7 οργανισμοί από 6 ευρωπαϊκές χώρες (Ισπανία, Λιθουανία, Κύπρος, Ιταλία, Πολωνία και Βουλγαρία).

Στόχος

του έργου, είναι να συλλέξει δεδομένα όσον αφορά την παρούσα κατάσταση των πολιτιστικών χώρων στην Κύπρο ως προς την παροχή πρόσβασης σε άτομα με αναπηρία και να εκδώσει ένα εγχειρίδιο Καλών Πρακτικών για τη βελτίωση της εμπειρίας των ατόμων σε χώρους πολιτισμού, στις χώρες των οργανισμών του έργου.

Για να πετύχουμε τους πιο πάνω στόχους, χρειαζόμαστε την υποστήριξη των Πολιτιστικών Λειτουργών, Εκπαιδευτών Πολιτιστικών Λειτουργών, αλλά επίσης και των Επισκεπτών (χρήστες) σε αυτούς τους χώρους, με ή χωρίς αναπηρία, για να μας παρέχουν τα δεδομένα, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που έχει αναπτυχθεί από τους οργανισμούς που συμμετέχουν στο έργο.

Συμπλήρωση ερωτηματολογίου

Η συμβολή σας μας είναι πολύτιμη για να προωθήσουμε την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ και να βελτιώσουμε την τρέχουσα κατάσταση των πολιτιστικών χώρων της Κύπρου, ώστε να παρέχεται η Πρόσβαση Στον Πολιτισμό, σε όλους ανεξαιρέτως. Επομένως, είναι σημαντικό να αφιερώσετε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας και να απαντήσετε το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, μέχρι τη Τρίτη, 14/06/2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα