Διεθνές βραβείο αριστείας για την AstroBank

«Euro STP Excellence Award» για την ποιότητα των πληρωμών της

Διεθνή διάκριση για την άριστη ποιότητα των πληρωμών της απέσπασε η AstroBank, η οποία βραβεύθηκε για ακόμη μια χρονιά από τη βελγική Τράπεζα KBC Bank N.V. με το «Euro STP Excellence Award». Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της υψηλής ποιότητας και λειτουργικής αρτιότητας του συστήματος των πληρωμών της Τράπεζας.

Σε

δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstroBank κ. Γιώργος Άππιος σημείωσε πως η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει η Τράπεζα, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για εδραίωσή της στην τοπική αγορά ως η πλέον αξιόπιστη λύση για γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

«Η ποιότητα και η ταχύτητα βρίσκονται στον πυρήνα της στρατηγικής της AstroBank. Η βράβευση από έναν τραπεζικό οργανισμό διεθνούς εμβέλειας όπως η KBC Bank, αποτελεί μεγάλη επιτυχία, αφού επιβεβαιώνει τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης του ανθρώπινου δυναμικού της. Η διάκριση αυτή ενισχύει τη θέση και τη φήμη της AstroBank στην τοπική και διεθνή αγορά», σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα